Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ


«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους -όπως και όλους τους Έλληνες- σε βαθιά κατάθλιψη, αβεβαιότητα, ανησυχία», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προκαλώντας την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος...
τον κάλεσε «να αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα» και τον χαρακτήρισε «άρχοντα της μιζέριας».Ο Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμα του κάνει λόγο για «πρωτόγνωρες περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά και αλλεπάλληλες αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων, δεκάδες χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ραγδαία και πρωτόγνωρη εκτίναξη της ανεργίας».
«Αυτή είναι και η πιο κραυγαλέα απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής ΠΑΣΟΚ», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και αναφέρει πως «λύση δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο με μια Επανεκκίνηση, στην Παιδεία, την Υγεία, τη Δημόσια Ασφάλεια και, πρώτα από όλα, Επανεκκίνηση στην Οικονομία».
«Αυτές είναι οι δικές μας προτεραιότητες, αυτό είναι το συμβόλαιο που προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες, συμβόλαιο Προοπτικής, Ελπίδας και Αξιοπρέπειας», καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς.
«Αφού κατέστρεψαν επί 6 χρόνια την Ελλάδα, την οδήγησαν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν, τώρα παριστάνουν τους ανήξερους για τα δικά τους σπασμένα που πληρώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα αναφέρονται στο μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. για την Πρωτομαγιά .
«Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κήρυκας της μιζέριας, κ. Σαμαράς. Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί. Όπως το να πείσει το κόμμα του ότι η "εγκληματική" απογραφή του 2004 ήταν του κ. Αλογοσκούφη και όχι συνειδητή πολιτική επιλογή όλων τους, με υπογραφή του κ. Καραμανλή», τονίζει ο Γιώργος Πεταλωτής και προσθέτει: «ας αποφασίσουν για το παρελθόν τους και ας αφήσουν την κυβέρνηση και όλους τους Έλληνες να παλεύουμε για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.