Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σιγή ασυρμάτου διέταξε ο Καραμανλής


Σιγή ασυρμάτου διέταξε ο ΚαραμανλήςΠαγιδευμένος στην στρατηγική της σιωπής την οποία επέλεξε ο ίδιος είναι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.Η ιδέα ότι τις τελευταίες μέρες τόσο ο ίδιος όσο και η πολιτική της κυβέρνησης του έχουν μπεί στο στόχαστρο στελεχών που είτε δεν έχουν διανύσει χιλιόμετρα στο εσωτερικό της παράταξης(Μιχελάκης, Λαζαρίδης) όσο και τέως Υπουργών του (Κώστας Μαρκόπουλος) τον ενοχλεί αφάνταστα, έστω κι άν ξέρει ότι είναι προιόν κεντρικής καθοδήγησης.
Παρά ταύτα ειλημμένη απόφαση του είναι να μην σπάσει την σιωπή του για καιρό ακόμη, καθώς εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν έχει νόημα να μιλήσει για το παρελθόν μόνο αλλά υποχρεούται να τοποθετηθεί και για το μέλλον. Και αυτό είναι το μόνο που δεν θέλει στην παρούσα περίοδο.
Η απόφαση του αυτή έχει εξήγηση.
Ο Καραμανλής δεν θέλει, παρά τον θόρυβο, να μπεί και επισήμως στο κάδρο των εσωκομματικών εξελίξεων της Κεντροδεξιάς.
Δεν επιθυμεί να δώσει την παραμικρή δημόσια λαβή ότι εμποδίζει το έργο της νέας ηγεσίας και ότι ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας.
Γι αυτό άλλωστε και έδωσε αυστηρή εντολή σε όσους κατά καιρούς εμφανίζονται να μιλούν εξ ονόματος του να μην κάνουν, όχι δήλωση, αλλά ούτε κάν διαρροή για τις τοποθετήσεις της ηγεσίας της ΝΔ σχετικά με την διακυβέρνηση της χώρας επί των ημερών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.