Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ Ο Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σαφές μήνυμα προς τους συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ, περιλαμβανομένων και αυτών που πρόσκεινται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω στην άμεση υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, επιχειρεί να στείλει ο υπουργός Οικονομικών. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να συγκρουστεί αν χρειαστεί με τα συνδικάτα στις ΔΕΚΟ...
Ταυτόχρονα ο υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι "δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να προχωρήσει η χώρα στον ίδιο δρόμο που ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Με συνένετυξή του στην εφημερίδα "Ημερησία" σημειώνει πως "ήρθε η ώρα να πάμε σε ένα ευέλικτο κράτος που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη".

Αναφερόμενος στις ΔΕΚΟ, ο υφυπουργός Οικονομικών τονίζει ότι πρέπει να λειτουργούν με βάση τα κριτήρια της παραγωγικότητας και της οικονομικής αποτελεσματικότητας, υπογραμμίζοντας πως "το κράτος θα πρέπει να συνεισφέρει μέχρι ενός σημείου, ώστε οι φορείς να συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.