Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Συγγνώμη... λάθος


dimaras_super
«Παρορμητισμό της στιγμής» χαρακτήρισε ο Ι.Δημαράς τη δήλωσή του περί παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα το βράδυ των εκλογών, όταν δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο και τώρα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής σε συνομιλία που είχε την Πέμπτη στη Βουλή με τους δημοσιογράφους σημείωσε ότι πολλοί είναι εκείνοι που του είπαν να μην παραιτηθεί, όπως αναφέρει «Το Βήμα».
Την ίδια ώρα, ωστόσο, ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τού ζήτησαν να παραδώσει την έδρα στη Β΄ Αττικής, κάτι βεβαίως που απέκλεισε ο κ. Δημαράς. Όχι μόνο δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα, αλλά θα προχωρήσει και στην ίδρυση μιας «πολιτικής κίνησης», όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Απλώς», είπε, «θα ρωτήσουμε τους πολίτες πώς μας βλέπουν και τι θέλουν από εμάς και ανάλογα με το τι θέλουν θα προχωρήσουμε».

Είπε, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε επαφή και με άλλα πολιτικά στελέχη, αποφεύγοντας όμως να δώσει ονόματα. Το μόνο που είπε, ύστερα από σχετική ερώτηση, είναι ότι συνομιλεί με τον επίσης διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητο βουλευτή και αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο Ωρωπού Β. Οικονόμου.

Ο κ.Δημαράς επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε και με τον επίσης υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές Α.Μητρόπουλο, ο οποίος τού παρέδωσε τη διακήρυξη της «Ένωσης για την προστασία της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους», αλλά όπως δήλωσε «δεν κατανοήσαμε το περιεχόμενό της, επομένως θα ήταν αδύνατον να το κάνουν αυτό οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.