Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ;


Η Κυβέρνηση με το πρόσχημα του χρέους ετοιμάζεται να εκποιήσει ό,τι δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν οι προκάτοχοί της των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Σημίτηκ.λ.π. (Τουριστικά Ακίνητα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Αγροτική Τράπεζα, Τ. Ταμιευτήριο, ΟΣΕ, ΛΑΡΚΟ κ.ο.κ.)

Το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της τελευταίας 20/ετίας αφού πρώτα καταλήστεψε και απαξίωσε μεγάλων δυνατοτήτων και στρατηγικής σημασίας για τη χώρα εθνικές επι-χειρήσεις δηλαδή τις επιχειρήσεις επάνω στις οποίες στηρίχθηκε η όποια μεταπολεμική ανάπτυξη του τόπου, εκποιεί τώρα ό,τι απέμεινε.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που γίνεται με τη ΛΑΡΚΟ μια επιχείρηση που αφορά εθνικό ορυκτό πλούτο, αφορά το μέλλον του τόπου και έχει δυνατότητες απόκτησης σοβαρού μεριδίου στη διεθνή αγορά:

Το καλοκαίρι του 2009, όταν η τιμή του Νικελίου ήταν σε πτώση, η Ν.Δ. με την ένοχη σιωπή του ΠΑΣΟΚ βάλθηκε να την πουλήσει με την αιτιολογία ότι γίνεται ασύμφορη η εκμετάλλευσή του. Ήρθαν όμως οι εκλογές και η Ν.Δ. δεν πρόλαβε να την πουλήσει!

Τώρα που η τιμή του Νικελίου απογειώθηκε σπεύδουν πάλι να την πουλήσουν επειδή έτσι συμφέρει στους ξένους οικονομικούς κατακτητές και στους εγχώριους οικονομικούς δωσίλογους που λυμαίνονται την Οικονομία. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ… 0,7% ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.