Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Θα είναι τίτλος τιμής για εμένα, αν συλληφθώ από το καθεστώς του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα της πατρίδας μου»


Η φράση αυτή ανήκει στη Ζ. Κωνσταντοπούλου και έχει ως βασικό αποδέκτη τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα.
maxresdefault-750x430-620x430Ο τελευταίος μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν να πέτυχε με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις την πολιτική απαξίωσή της, επιστρατεύοντας τους ελεγχόμενους από τον ίδιο εσωτερικούς μηχανισμούς για να την
εμφανίσουν ως «γραφική» έως και «ψυχασθενή», επειδή αντιστάθηκε ως πρόεδρος της Βουλής στην παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις ορέξεις των δανειστών με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, ωστόσο, επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αυτήν τη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρέφει δυναμικά με έναν και μοναδικό σκοπό.Να ανταποδώσει τον εξευτελισμό στον Α. Τσίπρα και να διασύρει ολοκληρωτικά όσους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο για να μην απολέσουν τα λούσα της εξουσίας.
Στην αντεπίθεση
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παρελθόν αποθεωνόταν για τη μαχητικότητά της από τον «όλον ΣΥΡΙΖΑ», ειδικά την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στις συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις για να μη δρομολογηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά η εξυγίανση της ΕΡΤ, σήμερα, που έχει αναδειχθεί σε πολιτική προστάτιδα του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, αντιμετωπίζει εκ νέου την απειλή της απαξίωσης από τους «μηχανισμούς δολοφονίας χαρακτήρων» του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο γίνεται προσπάθεια να «γραφικοποιηθεί» ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στις δυναμικές διαμαρτυρίες που εκδηλώνονται έξω από τα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Η ίδια, στην προσπάθειά της να αντικρούσει την πολεμική μηχανή του Μεγάρου Μαξίμου, αποφάσισε να βρει καταφύγιο ισχυροποίησης της αντιστασιακής της δράσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοποιώντας στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη δύναμη των νέων τεχνολογιών, τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με τους πιο έμπιστους συνεργάτες της, τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, την υπεύθυνη του πολιτικού της γραφείου Φιόνα Σφουντούρη και τον δικηγόρο συνεργάτη της Κ. Ζηκογιάννη, έστησαν στα γραφεία του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» στα Εξάρχεια ένα διαδιακτυακό κανάλι που τιτλοφορείται «Freedom tv» η δοκιμαστική λειτουργία του οποίου ξεκίνησε, ενώ στις 23 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η επίσημη έναρξή του.
Από τη συγκεκριμένη ιντερνετική συχνότητα η πρώην πρόεδρος της Βουλής στέλνει σχεδόν σε ημερήσια βάση τις απαντήσεις της απέναντι στους κυβερνώντες πρώτιστα για οτιδήποτε αναφέρουν επί των πλειστηριασμών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως, όσο το πρόβλημα θα αρχίσει να διογκώνεται σε επίπεδο κοινωνίας, από το συγκεκριμένο «κανάλι» θα πολλαπλασιάζονται οι φωνές διαμαρτυρίας και αντίστασης, καθώς σε αυτό θα πρωταγωνιστούν στελέχη από το κίνημα «Δεν πληρώνω», αλλά και συμβολαιογράφοι που αρνήθηκαν να υποκύψουν στην κυβερνητική προπαγάνδα ότι κανένα σπίτι δεν θα πάει στα χέρια τραπεζίτη.
Προβληματισμός
Οι δυναμικές παρεμβάσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου στο θέμα των πλειστηριασμών προβλημάτισαν μέχρι και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
Το γεγονός ότι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σ. Κοντονή, να αποσύρει την περίφημη τροπολογία για ποινικοποίηση των λαϊκών διαμαρτυριών με τη θεσμοθέτηση της διαδικασίας του «αυτοφώρου» σε όσους κινούνται απειλητικά απέναντι στους πλειστηριασμούς που διεξάγουν οι συμβολαιογράφοι ήταν αποτέλεσμα και της ανησυχίας τους ότι θα δώσουν την ευκαιρία στη Ζωή Κωνσταντοπούλου να «μονοπωλήσει» την κοινωνική ευαισθησία επί του θέματος και οι ίδιοι να στοχοποιούνται από την ίδια ως ιδεολογικά επίορκοι και πολιτικά «ξεπουλημένοι».
Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια προσπάθεια τροποποίησης της επίμαχης τροπολογίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει νερό στο κρασί της και να απαλλάξει από τις ευθύνες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που τους θεωρεί «προδότες» και «θρασύδειλους χειροκροτητές» του Α. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.