Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Αντουανέτα… Αχτσιόγλου και οι πουλημένοι συνδικαλιστές

foto-eleftherostypos-gr
O κόσμος όλος είδε το βίντεο με την εισβολή των μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.
Όλοι είδαν τις εικόνες μέσα από το γραφείο της Έφης Αχτσιόγλου η οποία κατεξευτελίστηκε από τους συνδικαλιστές αλλά παρέμεινε ατάραχη. Η λογική της… Αντουανέτας άλλωστε είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπο της υπουργού Εργασίας η οποία μέσα σε λίγο χρόνο είδε την τύχη της να γιγαντώνεται. Για μπείτε στο youtube και δείτε ένα παλιότερο βίντεο με την ίδια κ. Αχτσιόγλου σε… επαναστατική διάθεση να λέει για αντίσταση στους δανειστές και τα αφεντικά. Για κάνετε σύγκριση με αυτό που έγινε στο υπουργείο, με το ύφος χιλίων καρδιναλίων με το οποίο αντιμετώπιζε τους συνδικαλιστές.

Η κ. Αχτσιόγλου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αριστερού, άσχετου, ατάλαντου, ψεύτη και κυρίως λαοπλάνου και οπορτουνιστή που κάνει τα πάντα για την καρέκλα. Τι ήταν η Αχτσιόγλου πριν από την… επιλογή της για υπουργός; Απολύτως τίποτε, δεν την ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς, αλλά την ήξεραν οι… συλλογικότητες και τα γκρουπούσκουλα που πουλάνε πνεύμα και υφάκι αλλά δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Ποια είναι τα ένσημα και τα παράσημα της κυρίας υπουργού;
Εντάξει, μπορεί να διαφωνούμε με το είδος αυτό του συνδικαλισμού που το ΠΑΜΕ εκτρέφει εδώ και χρόνια. Μέρος της καταστροφής της χώρας οφείλεται και σ’ αυτούς. Μπορεί επίσης να διαφωνούμε και με το βασικό τους αίτημα για την απεργία. Κατάπιαν όλο τον γάιδαρο και τώρα κόλλησαν στην ουρά, δηλαδή στο «μαγαζάκι» που έχουν στήσει για να κάνουν απεργίες όποτε γουστάρουν.
Ωστόσο, πρέπει να πούμε και μια αλήθεια, ειδικά με αφορμή το άρθρο που γράφαμε για την παντελή έλλειψη αντίστασης στα μέτρα της κυβέρνησης. Το ΠΑΜΕ, έστω και με τον τρόπο που το κάνει, είναι το μόνο που βγαίνει μπροστά. Που είναι οι συνδικαλισταράδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Μήπως άραγε γέμισαν οι τσέπες και τα στομάχια τους και ξεκουράζονται;
Που είναι άραγε όλοι οι αγωνιστές της εργατικής τάξης να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια που η αριστερά έχει εξευτελίσει; Γιατί παραδίδουν τους αγώνες στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ; Η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ που βρίσκονται αλλά και όχι μόνον αυτοί; Που είναι οι στελεχάρες της Νέας Δημοκρατίας να μιλήσουν, να αντιδράσουν, να χτυπήσουν το χέρι στην κάθε Αχτσιόγλου; Μήπως περιμένουν να πέσει ο Τσίπρας σαν ώριμο φρούτο και να πάνε αυτοί να γίνουν υπουργοί και γενικοί γραμματείς; Ξεφτίλα να αφήνουν στο ΚΚΕ την αντίσταση κατά της λαίλαπας του Τσίπρα. Πουλημένοι για μια καρέκλα είναι όλοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.