Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στην «μητρική εταιρεία» το ελληνικό Κράτος: Το Πολυνομοσχέδιο βάζει «ταφόπλακα» στην χώρα

stin-mitriki-etaireia-elliniko-kratos-polinomosxedio-vazei-tafoplaka-stin-xora
Το πολυνομοσχέδιο-γίγας της κυβέρνησης παραδίδει στο Υπερταμείο των δανειστών 14 ΔΕΚΟ! Νερό, ηλεκτρισμός, ταχυδρομείο στα «χέρια» των παγκόσμιων τοκοκλύφων, προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος που δεν πρόκειται να αποπληρωθεί.
Πιο συγκεκριμένα, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας θα κληθούν να εγκρίνουν -κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου- την μεταβίβαση 14 ΔΕΚΟ απευθείας στο Υπερταμείο. Ανάμεσα τους ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ και ΔΕΗ, επιχειρήσεις με υψηλό συμβολισμό για τον ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της αντιπολίτευσης.
Τα έσοδα θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Ένας 5μελές υπουργικό συμβούλιο θα εποπτεύει τα πάντα. Τα τρία μέλη θα ορίζονται από το Κράτος αλλά με την έγκριση του ISM και της Κομισιόν. Τα υπόλοιπα δύο απευθείας από τους δανειστές. Άρα όλο το Συμβούλιο θα ορίζεται από τους «παγκόσμιος τοκογλύφους». Πρόεδρός του εν λόγω συμβουλίου είναι ο Γάλλος Ζακ Λε Παπ.
Επίσημος σκοπός του Υπερταμείου είναι να προσπαθήσει να… «εξυγιάνει» τις ελλειμματικές ΔΕΚΟ και αν δεν προκύψει αποτέλεσμα να τις πουλήσει.
40.000 περίπου εργαζόμενοι που απασχολούνται στις εν λόγω ΔΕΚΟ, περνούν και αυτοί στην υπηρεσία του Υπερταμείου.
Από την Δευτέρα το βράδυ, το Υπερταμείο, το οποίο ελέγχεται από τους Θεσμούς μέσω του εποπτικού συμβουλίου, αναμένεται να γίνει και τυπικά ο μεγαλύτερος «εργοδότης» της χώρας! Μέχρι το 2117 και βλέπουμε!
Σε επόμενη φάση αναμένεται να περάσει σε αυτό και μια νέα λίστα εταιρειών.
Όλα συγκεντρώνονται σε ένα κέντρο διαχείρισης. Το υπερταμείο δεν αποκλείεται αργότερα να περάσει στα χέρια μια μητρικής εταιρείας, η οποία θα έχει απορροφήσει όλες τις σημαντικές επιχειρήσεις, των χωρών που χρωστάνε, και όλοι θα μετατραπούν σε δημοσίους υπαλλήλους του παγκόσμιου κράτους της παγκοσμιοποίησης.
Υπερχρεώνουν ένα κράτος με δάνεια και στην συνέχεια έρχονται να αρπάξουν τον πλούτο και τα «αγαθά« πρώτης ανάγκης (νερό, ρεύμα κτλ.), έτσι ώστε οι πολίτες να είναι εξαρτημένοι μια ζωή σε ένα κέντρο εξουσίας. Τακτική που κρατά από τα πανάρχαια χρόνια!

Αναλυτικά, στο Υπερταμείο περνούν τα ακόλουθα μερίδια του ελληνικού Δημοσίου:
-ΔΕΗ, 18.000 εργαζόμενοι, στο Υπερταμείο περνάει το 34% της ΔΕΗ (το 17% παραμένει στο το ΤΑΙΠΕΔ και οδεύει προς πώληση).
-Το 50,3% της ΕΥΔΑΠ
-Το 51% της ΕΥΑΘ
-Τα ΕΛΤΑ
-Οι αστικές συγκοινωνίες: ΟΑΣΑ και οι θυγατρικές ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ
-Το 25% του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
-Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας
-Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης
-Η ΔΕΘ-HELEXPO
-Τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (μειοψηφικό ποσοστό)
-Οι Ελληνικές Αλυκές
-Η ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ
-Η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου
-Το ΟΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.