Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αποτυχία των βρώμικων σχεδίων made in EU και CIA

undefined
Γράφει ο mitsos175

Είχαμε πει για πλήρη αποτυχία των βρώμικων σχεδίων made in EU και CIA που αποσκοπούσαν σε αποστασίες, διχασμό και πολιτική ανωμαλία. Είχαμε τονίσει πως οι αποτυχημένες συγκεντρώσεις της ΝΔ και των δεκανικιών της στο Σύνταγμα παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ΜΜΕ και το αφελές Photoshop να παρομοιάσουν την παρέα των πλουμιστών γιδιών ως "συγκέντρωση" είναι το πιο ελπιδοφόρο που συνέβη αυτές τις μέρες μαζί φυσικά με όσους μάχονται κατά της ίδιας κι απαράλλαχτης πολιτικής του κανιβαλισμού.

Το οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche γράφει ότι "αν και δεν επετεύχθη συμφωνία χθες, οι πολίτες στην Ελλάδα παραμένουν εκπληκτικά ήρεμοι". Αυτό είναι απορία των τοκογλύφων αλλά και παραδοχή της αποτυχίας τους. Πολύ θα ήθελαν οι ντόπιοι δοσίλογοι και οι ξένοι τοκογλύφοι έναν εμφύλιο, να γίνουμε Ουκρανία, ή Συρία. Σου λέει τόση προπαγάνδα, τόσος τρόμος και να μένουμε ήρεμοι;

Όχι μονάχα ήρεμοι αλλά και ανακουφισμένοι κάθε φορά που ναυαγεί η συμφωνία δηλαδή η πλήρης παράδοση και υποταγή μας. Φυσικό δεν είναι; Νομίζετε πως θέλουμε να πληρώνουμε τους κηφήνες; Πιστεύετε πως είμαστε χαρούμενοι που μας ζητάνε νοίκι για το ίδιο μας το σπίτι; Έχετε την εντύπωση πως θεωρούμε το Ευρώ θεό - ήλιο ώστε να κάνουμε ανθρωποθυσίες για να ανατέλλει κάθε μέρα; Πόσο γελιέστε και πόσο αγνοείτε, τι μας κάνατε τα τελευταία χρόνια.

Μας βασανίσατε, ταπεινώσατε, εξευτελίσατε, βιάσατε τόσο, που δεν μπορείτε πια να μας κάνετε τίποτα. Δεν μπορείτε καν να μας τρομάξετε. Τώρα είναι η δική μας σειρά να σας τρομάξουμε εμείς. Κι η λαχτάρα που θα σας περιμένει δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θέλουμε άλλη από την πολιτική σας, αρκετά. Σκοτιστήκαμε για τα όσα λέτε. Έχετε πει τόσες φόρες τις ίδιες απειλές κι εκβιασμούς που δεν πρόκειται να μας κάνουν πια καμιά εντύπωση. Μάλιστα μας κάνουν και χασμουριόμαστε από τη βαρεμάρα.

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποχωρεί τόσο ο κόσμος τον στηρίζει. Κι η βλακεία σας, δανειστές, είναι πως αντί να αρπάξετε την ευκαιρία όσο υποχώρησε, να χρησιμοποιήσετε τη συμφωνία ως δούρειο ίππο, για να πάρετε ακόμα περισσότερα λάφυρα από τη λεηλατημένη τσέπη μας σε βάθος χρόνου, παγιδευτήκατε στην ίδια σας την αλαζονεία. Ευτυχώς για εμάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι ακλουθώντας εντελώς λάθος πολιτική, δεν εκμεταλλεύεται αυτό το επικοινωνιακό δώρο, τη δική σας αλαζονική τακτική, ώστε να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού και να προκηρύξει δημοψήφισμα, που θα σας έστελνε εσάς και τα παράνομα τοκογλυφικά χρέη στο διάολο.

Τι περιμένατε; Μας κόψατε τις συντάξεις και εμείς να διαδηλώνουμε υπέρ σας; Είχαμε 35% αύξηση στις αυτοκτονίες με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και θέλετε να πεθάνουμε για το ευρώ; Κάντε όνειρα. Ενώ μας απολύσατε εμείς να θέλουμε κι άλλους ανέργους; Ξυπνούσαμε το πρωί κάθε γαμημένη μέρα στο μνημόνιο κι ως το βράδυ είχαν μπει μια ντουζίνα νέες μειώσεις και χαράτσια. Κάθε μέρα χωρίς σταματημό! Δεν ξέραμε καν πόσα θα απαιτούσαν να πληρώσουμε την επομένη! Γι αυτό φυσικά είμαστε πιο ήσυχοι τώρα.

Τα βασανιστήρια που μας κάνατε, κάθε φορά με δόσεις, ήταν τόσο απάνθρωπα που απλά δεν θέλουμε να τα ξαναπεράσουμε. Γι αυτό δε σας φοβόμαστε. Τι άλλο θα κάνετε, τι χειρότερο, σ' αυτόν που εξαιτίας σας είναι άστεγος και ψάχνει στα απορρίμματα για φαΐ; Ξέρουμε πως αυτό επιθυμείτε για όλους μας. Ξεχάστε το, δεν θα το δεχτούμε.

Μας τρομάζει το ενδεχόμενο να γίνουν αυτά που λέτε εσείς κι όχι να μη γίνουν, το καταλάβατε τώρα; Σας το εξηγήσαμε καλά; .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.