Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Guardian: Πυρετός συναντήσεων σε Αθήνα - Βρυξέλλες για λύση στο αδιέξοδο

Η πιθανότητα μιας λύσης εξακολουθεί να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη για να σπάσει το αδιέξοδο, αναφέρει ο Guardian βάσει πληροφοριών από την Ελλάδα.
Guardian: Πυρετός συναντήσεων σε Αθήνα - Βρυξέλλες για λύση στο αδιέξοδοΈνας ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος από την Ελλάδα άφησε να διαρρεύσει ότι η αποπληρωμή του πακέτου των δόσεων Ιουνίου ύψους 1,6 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα καθώς λήγει σήμερα η προθεσμία.
Στο παραπέντε πάντα βρισκόταν μια λύση αν και προς το παρόν δεν φαίνεται ότι θα πληρωθεί το πακέτο μεταδίδει. Ίσως να είναι στο παρά ένα αυτή τη φορά σημειώνει με νόημα.

Οι εξελίξεις κινούνται πολύ γρήγορα και πληροφορίες αναφέρουν πως ένα σοβαρό σχέδιο προετοιμάζεται από διάφορες πλευρές, ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί συμφωνία πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ πληροφορίες λένε πως ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι το εν λόγω σχέδιο δεν θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Γαλλία έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο διαμεσολαβητή για νέα προσέγγιση ώστε να υπάρξει συμφωνία.
Ήδη ηγετικές φυσιογνωμίες του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την κυβέρνηση να αποδεχθεί την ενδιάμεση συμφωνία για να ξορκίσουν την στάση πληρωμών και τη χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.