Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το έγκλημα της ΛΑΡΚΟ!

Το έγκλημα της ΛΑΡΚΟ!
Από τις πηγές ΚΙΑΧΟΒΡΥΣΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ από κοινή υδρομάστευση υδρεύονται η Λάρυμνα, οι οικισμοί ΣΑΠΕΡ, ΠΕΥΚΙΑ, ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ, οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ, των ιχθυοτροφείων, αμμοβολών κλπ.
Το νερό από την υδρομάστευση καταλήγει στο κοινό αντλιοστάσιο Λαρκο-Λάρυμνας μέσω αγωγού Φ300. Αυτός ο αγωγός σε μήκος οκτακοσίων μέτρων αποτελείται από αμιαντοσωλήνες οι οποίες είναι απαγορευμένες για χρήση μεταφοράς πόσιμου ύδατος γιατί είναι καρκινογόνες.
Επίσης με αμιαντοσωλήνα Φ150 μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου μεταφέρετε το νερό από το αντλιοστάσιο ύδρευσης προς τον οικισμό και εργοστάσιο της Λαρκο.
Η Λαρκο η οποία το γνωρίζει και είναι υπεύθυνη για την αντικατάστασή του, δυστυχώς παρά τις διάφορες κατά καιρούς ενέργειές μας και τις διαμαρτυρίες  κατοίκων και των εργαζομένων πεισματικά αρνείται να το πράξει.
Επειδή αυτό είναι ένα συνειδητό έγκλημα σε βάρος της ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους, σε βάρος συνολικά των κατοίκων της τοπικής και ευρύτερης περιοχής,
ΚΑΛΟΥΜΕ τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και την τοπική Δ/νση της Περιφέρειας και του Δήμου Λοκρών να αναγκάσουν με κάθε τρόπο την Λαρκο για να προβεί στην άμεση αντικατάσταση των αναφερόμενων αμιαντοσωλήνων
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζομένους και τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν δική τους υπόθεση το πρόβλημα γιατί αυτούς αφορά και να απαιτήσουν εδώ και τώρα λύση.
.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.