Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ: Άλλη μια εταιρεία που έμεινε υπανάπτυκτη για να ξεπουληθεί στην ξεφτίλα


Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία η  Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ είναι o μεγαλύτερος παραγωγός σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και ένας από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως. 

Η ΛΑΡΚΟ ερευνά, εξορύσσει, παράγει και εμπορεύεται το προϊόν της σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς αγοράς, σε όρους παράδοσης και ποιότητας σιδηρονικελίου σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη λειτουργία της και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης του προσωπικού της.


Η ΛΑΡΚΟ έχει μακρά παράδοση στην καινοτομία...


Είναι η πρώτη, σε όλο τον κόσμο, εταιρεία που εισήγαγε στην διεθνή αγορά το κοκκοποιημένο σιδηρονικέλιο το 1976. Οι λοιποί ανταγωνιστές της ακολούθησαν δύο χρόνια αργότερα και σήμερα το 70 - 80% του παγκόσμια παραγόμενου σιδηρονικελίου είναι σε κοκκοποιημένη μορφή.

Όλοι οι παραγωγοί ανοξείδωτου χάλυβα, όπως οι: Thyssen-Krupp, Outokumpu OY & AB, Acerinox, Glencore, Avesrapolarit χρησιμοποιούν στα εργοστάσιά τους κοκκοποιημένο σιδηρονικέλιο της ΛΑΡΚΟ.
Η ίδια η εταιρεία μας τα λέει όλα., απο το 1976 δεν έχει γίνει τίποτα άλλο σε καινοτομία πλήν της κοκοποίησης του μετάλου, το οποίο πουλιέται φτηνά στους Γερμανούς που το μετατρέπουν σε χάλυβα (περιέχει σίδηρο μαγνητικό), ο οποίος δεν φτειάχνεται στην Ελλάδα στη μορφή που χρησιμοποιείται στα υποβρύχια και επανεισάγεται, πληρώνεται πολλαπλάσια και λόγω της μαγνητικής ιδιότητα κάνει τα ΕΛληνικά υποβρύχια που λιάζονται αβοήθητα στο Σκαραμαγκά τους καλυτερους στόχους για τον Τουρκικό στόλο, όπως εξηγήσαμε εδώ.
Όσο για την τεχνολογία διαχωρισμού είναι κλασική… Τριψε τρίψε μικρούλη και μετα ξεχώρισμα με ηλεκτρομγνήτη τη σκονη.

Στη Χαλυβουργική τα πουλάκια κάθονται αφού ελάχιστα πράγματα φτειάχνουν. Η επιστήμη των υλικών έχει προχωρήσει πολύ αλλά και αυτοί έχουν μείνει απλοί θαυμαστές του Απόλλωνα και της Ασπρόκολης. Πουλάνε τα έτοιμα ελαφρά γαρνιρισμένα.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Το σχέδιο της ανάπτυξης του Ήλιου του Μεσανυχτίου είναι να ξεπουληθεί και ο χρυσός της Χαλκιδικής.
Η απουσία των δευτερογενών προιόντων θα παραμέινει το μεγάλο καρκίνωμα της ανάπτυξης.
Ακουσα ότι ο πρώην Τούρκογλου στη Θεσσαλονίκη θα προτείνει ανατπυξιακό σχέδιο με απεμπώληση πρωτογενών υλών δηλαδή του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.