Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Ο πρωθυπουργός μετέτρεψε το Μαξίμου σε Ζάππειο 7» λέει ο Π.Καμμένος...


Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την τρόικα.

«Σήμερα ο πρωθυπουργός...
μετέτρεψε το μέγαρο Μαξίμου σε "Ζάππειο 7"» δήλωσε ο κ. Καμμένος και προσέθεσε ότι «θα πρέπει να τον ενημερώσουν άμεσα ότι το δράμα που ζει ο ελληνικός λαός δεν αντιμετωπίζεται πλέον με "Ζάππεια", ψέματα και υποσχέσεις, αλλά με εθνική υπερήφανη πολιτική».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Μέρα», Χρήστος Ζώης, ανέφερε ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού «ακούγονται σαν πανηγυρισμός σε κηδεία» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στερείται σχεδιασμού για μια πραγματική ανασυγκρότηση της οικονομίας.

«Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις εφιαλτικές ανακοινώσεις για αύξηση του δείκτη της ανεργίας, το "ναυάγιο" της συγχώνευσης ΕΤΕ-Eurobank, την κατάρρευση των εσόδων στο πρώτο τρίμηνο και την ύφεση να αναμένεται και για το 2013 μεγαλύτερη απ' ό,τι αρχικά είχε προβλεφθεί, κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. πρωθυπουργός επέλεξε να απευθυνθεί στους Έλληνες με αυτό τον αισιόδοξο τόνο» είπε ο κ. Ζώης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.