Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Με τα μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων της ΑΤΕ θα συναντηθεί σήμερα στις 12.30 ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απορρόφηση της...
Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς χαρακτηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ διαδικασία που έγινε «χωρίς διαφάνεια και καθαρούς όρους», και υποστηρίζουν ότι σηματοδοτεί την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα σε «άρον άρον» ιδιωτικοποιήσεις που θα «πάρουν τη μορφή ξεπουλήματος και άλλων κερδοφόρων κρατικών εταιρειών», όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας από το Σάββατο απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ζητώντας να προκληθεί άμεσα, πριν κλείσει η Βουλή, προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών με θέμα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τον τεμαχισμό και την πώληση του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η ΑΤΕ είναι κερδοφόρα και, παρότι συμμετείχε στο «κούρεμα» των ομολόγων (PSI), είχε κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι η ζημιά θα αναπληρωνόταν με την ανακεφαλαιοποίηση από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αλλά τελικώς εξαιρέθηκε από τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.