Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

''Σπάταλοι οι Έλληνες"

Με τίτλο ''οι Έλληνες αξιωματούχοι των Ολυμπιακών ξοδεύουν χιλιάδες σε πριβέ κλαμπ, παρά την τρομερή κατάσταση της οικονομίας της χώρας'', η εφημερίδα Independent, επικρίνει τους Έλληνες που βρίσκονται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η ελληνική αποστολή νοίκιασε ολόκληρο κλαμπ δίνοντας 190.000 ευρω, ''παρά τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας''.
''Την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει από τους οικονομικούς όρους και τα πακέτα διάσωσης, οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών από την χώρα ξοδεύουν εκατοντάδες λίρες για ένα κλειστό ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο'', γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Στο εν λόγω κλαμπ, συχνάζουν τα μέλη των Συντηρητικών και είναι από τα παλαιότερα και το πιο ακριβό από όλα τα κλαμπ του κόμματος.
''Ενοικιάστηκε 150.000 ευρώ ώστε να γίνει το ''Σπίτι των Ελλήνων'', συνεχίζει ο Independent.
Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι ''την ώρα που η αποστολή ξοδεύει τόσο υψηλά ποσά, οι περικοπές που γίνονται στον αθλητισμό στην Ελλάδα, έφτασαν το 40%''.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι περίπου 95.000 ευρώ θα προέλθουν από ιδιωτικές εταιρείες και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από τον ΟΠΑ.
Από την πλευρά της, η ελληνική πρεβεία δικαιολόγησε την επιλογή των αξιωματούχων των Ολυμπιακών Αγώνων, για το συγκεκριμένο κλαμπ, τονίζοντας ότι ήταν ο μόνος διαθέσιμος χώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.