Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Ο Σαμαράς άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα αρχές του '90. Πολύ νωρίς για παραχάραξη της ιστορίας. Πολύ αργά για οβιδιακές μεταμορφώσεις»...



Απάντηση Ραγκούση στην εξαγγελία Σαμαρά για κατάργηση του νόμου περί ιθαγένειας ... 
Άμεση, μέσω twitter, ήταν η αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση στις εξαγγελίες Σαμαρά από το Ζάππειο ότι θα καταργήσει το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια. «Η ΝΔ με ... υπουργό τον κ. Σαμαρά ελληνοποίησε 10 απεργούς πείνας αντίστοιχους της Υπατίας, εγώ αρνήθηκα να υποκύψω στον εκβιασμό» αναφέρει σε μια από τις αναρτήσεις του.

Ακολούθως αναφέρει: «Δεκατρείς χιλιάδες πολιτογραφήσεις με απλή υπογραφή υπουργού. Πότε; Πριν τις εκλογές του '09! Από ποιους; Από την κυβέρνηση Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά» αναφέρει στο twitter του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Και συνεχίζει:

«Έτος-ρεκόρ το 2008 με 146.337 λαθρομετανάστες- μήπως ήταν 'μαγνήτης' οι 150.000 νομιμοποιήσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά;»

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Ο Σαμαράς άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα αρχές του '90. Πολύ νωρίς για παραχάραξη της ιστορίας. Πολύ αργά για οβιδιακές μεταμορφώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.