Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΜΠΑΪ ΣΤΟΥΣ 27 ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Στο ενδεχόμενο να συγκαλέσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με αντικείμενο την ανάπτυξη, υπό τη μορφή δείπνου εργασίας, πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου, αναφέρεται ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, σε επιστολή του...
προς τους 27 Ευρωπαίους ηγέτες.
Ο Χ. Ρομπάι τονίζει ότι η απάντηση της ΕΕ στην κρίση θα αποδώσει καρπούς, επισημαίνει ωστόσο πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. 
Μετά τις ισχυρές πιέσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί τώρα σε μέτρα προτεραιότητας, τα οποία θα δώσουν ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και δηλώνει ότι η δημοσιονομική σταθεροποίηση αποτελεί τη βάση στην οποία θα πρέπει να αναπτύξουμε τους στόχους για την ανάπτυξη.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, μιλώντας στην εκδήλωση Business Europe στις Βρυξέλλες, επανέλαβε την ανάγκη απαρέγκλιτης εφαρμογής του Μνημονίου στην Ελλάδα και τόνισε ότι εφόσον τηρηθεί κατά γράμμα το πρόγραμμα, θα πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.