Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οι ίδιοι που δημιούργησαν το πρόβλημα, σήμερα παριστάνουν τους σωτήρες...



Κάνω υπομονή
Εφτιαξαν τους τραπεζίτες ακόμη πιο πλούσιους 
και στέλνουν τον λογαριασμό στους πολίτες...
Γιατί όλοι άραγε στο εξωτερικό και κάποιοι στο εσωτερικό της χώρας μας πιέζουν αφόρητα να εξυγιάνουμε την οικονομία μας και να αρχίσει να παράγει θετικά πλεονάσματα; Είναι προφανές ότι οι δανειστές μας μας πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση διότι πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια θα πάρουν τα χρήματα που μας δάνεισαν και δεν τους ενδιαφέρει πώς θα γίνει αυτό, τους ενδιαφέρει ο πελάτης τους να έχει την δυνατότητα να πληρώνει. Οι υπάλληλοι των δανειστών μας, στο εσωτερικό της χώρας , μας πιέζουν διότι προσδοκούν να πάρουν την προμήθειά τους.


Το πολιτικό προσωπικό της χώρας όμως, εμπλεκόμενο στο «πολύ χρήμα » (βλέπε σκάνδαλα κτλ) , σάστισε , ανίκανο και μικρότερο των απαιτήσεων των περιστάσεων, αναδεικνύει την μετριότητά του και φανερώνει μια αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης η οποία εξελίσσεται σε επικίνδυνα για την χώρα επίπεδα , και αντί να μετατρέψει το συγκριτικό μειονέκτημα ( χρέος ) σε συγκριτικό πλεονέκτημα αξιοποιώντας τις διαθέσεις των δανειστών και των ντόπιων υπαλλήλων των ( οι οποίοι θέλουν για δικούς τους λόγους ο καθένας την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας ) να σχεδιάσει και να οδηγήσει την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης μέσα από εφαρμογή διαρθρωτικών αλλαγών οδηγεί την χώρα σε βέβαιη χρεοκοπία . 

Η Ιταλία προσφεύγει σε πώληση του χρέους της στους Κινέζους , η Κύπρος προσφεύγει στην Ρωσία , οι δικοί μας πολιτικοί προτίμησαν να δεσμευτούν με το επαίσχυντο «μνημόνιο» ούτως ώστε να μην δύναται η χώρα να προσφύγει εκτός των δανειστών για ανεύρεση κεφαλαίων ούτε καν ως αντιπαροχή . Αυτό θα πει να είσαι «ραγιάς» από την μια και από την άλλη να παριστάνεις τον σωτήρα της χώρας. 

Eδώ και 35 χρόνια , ΠαΣοΚ και ΝΔ με τα εξαπτέρυγα τους, διόριζαν στο δημόσιο ασύστολα , κομματάρχες , κομματικούς υπηκόους και κομματικά παράσιτα , κρατικοδίαιτα αλλά και ανθρώπους οι οποίοι πάλευαν για το προς το ζην . Κρατώντας έτσι σε ομηρία χιλιάδες πολίτες (τις ψήφους τους δηλ. , εξ`ού και το "έχω καμιά εκατοσταριά χαρτιά" , στο παζάρι της αντιπαροχής ψήφου και βολέματος). 

Δημιούργησαν ένα υδροκέφαλο τέρας σύμφωνα με τις επιθυμίες τους , ένα δημόσιο τομέα για να εξυπηρετούν τις πελατειακές τους ανάγκες . Στόχος η υφαρπαγή της ψήφου του υπό ομηρία πολίτη , για να κυβερνούν αυτόν τον τόπο , εναλλασσόμενοι στην εξουσία , με σκάνδαλα , με ρουσφέτια ( δημιούργησαν ακόμη και οργανισμούς , υπηρεσίες , κτλ , για τους ημέτερους κομματάρχες , αυτούς τους οποίους σήμερα καλούνται να καταργήσουν ) , εξαπατώντας τους έλληνες πολίτες , χρεώνοντας το κράτος , σε σημείο να αδυνατεί σήμερα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ( είμαστε η χώρα με το μεγαλύτερο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ , το 2012 θα φτάσει το 167% του ΑΕΠ ) . 

Οι ίδιοι που δημιούργησαν το πρόβλημα , σήμερα παριστάνουν τους σωτήρες , η ειρωνεία της τύχης όμως τα φέρνει μπροστά τους , και σήμερα που οι πιστωτές μας (τράπεζες - τοκογλύφοι) , τους ζητούν να ομονοήσουν σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων , ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα , και έρχονται αντιμέτωποι με την ιδία τους την πελατεία , τους διορισμένους , που αυτοί , όχι αξιοκρατικά , αλλά με κομματικές προδιαγραφές δημοσίους υπαλλήλους (αναφέρομαι αυτούς τους υπάλληλους οι όποιοι είναι τοις πάση γνωστοί) προσέλαβαν . 

Δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ( οι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων και των μεγάλων καναλιών ) τους σιγοντάρουν ούτω ώστε να παραταθεί η διάρκεια της εξουσίας τους , προφανώς έχοντας κατά νου την αμοιβή των αργυρίων και την πρόσκαιρη επιβίωση τους .φοβούνται την οργή του κόσμου όταν θα ανακοινώσουν τις απολύσεις και δικαίως φοβούνται , διότι τον εξαπάτησαν . Φοβούνται να πουν την αλήθεια , ότι δηλ. ο δημόσιος τομέας πρέπει να μειωθεί , διότι δεν αντέχει η οικονομία μας να πληρώνει , και ότι πρέπει να γίνει ( ο δημόσιος τομέας , και όχι μόνο ) παραγωγικός μέσα από εκσυγχρονισμό και αλλαγή νοοτροπίας . Και εδώ που φτάσαμε είναι πλέον εθνική ανάγκη να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές για να φτιάξουμε πλέον ( και είναι ίσως μοναδική ευκαιρία ) ένα σύγχρονο παραγωγικό κράτος . Βέβαια , δίκαιον είναι , να δημευτούν οι περιούσιες των πολιτικών που μας έφεραν σ’αυτό το χάλι . 

Οι άνθρωποι οι οποίοι χώρισαν τους έλληνες σε πολίτες δυο κατηγοριών , τους βο(υ)λευτες και τους πληβείους , με τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» , με νόθευση της γνήσιας λαϊκής κυριαρχίας , με ανεφάρμοστο το "πόθεν έσχες" , το ξεπούλημα της τράπεζας της Ελλάδος σε ιδιώτες , εκχώρησαν τον έλεγχο του κράτους στις τράπεζες , σε ιδιώτες , και άλλα στα οποία οι "σοσιαλιστικές" κυβερνήσεις του Πασοκ , και οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ , προχώρησαν στα τελευταία 35 χρόνια στην χώρα μας. 

Εφτιαξαν τους τραπεζίτες ακόμη πιο πλούσιους και τώρα τον λογαριασμό τον στέλνουν να τον πληρώσουμε εμείς οι πολίτες . Σφετεριστήκατε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού , εμπαίζοντας τον με το "λεφτά υπάρχουν " και το περιβόητο "μαζί τα φάγαμε" . τελικά δεν μπόρεσε να ύπαρξη σοσιαλιστικός τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης , μόνον ο νεοφιλελεύθερος τρόπος . Αυτό μας απέδειξε εμπράκτως πλέον ο ΓΑΠ και η παρέα του . ότι ο σοσιαλισμός είναι για αλλά , όχι για τις κρίσεις του καπιταλιστικού συστήματος , ή τουλάχιστον δεν επιτρέπεται να λύνει οικονομικά θέματα και οικονομικές κρίσεις . επιτρέπονται μόνο λόγια σχόλια και σοσιαλιστικές ασκήσεις , ούτε καν κριτική. 

Τώρα τι σοσιαλιστικό μοντέλο είναι αυτό , ελπίζω κάποιος να μας απαντήσει σ`αυτό το ερώτημα κάποια στιγμή . Όχι μόνο σε εμένα , αλλά και σε ένα ολόκληρο κόμμα , σ’ένα κόσμο που αποτελεί το 48% του ελληνικού λαού και το οποίο πίστεψε σε λόγια , σε υποσχέσεις , σε όνειρα , για ένα κράτος ευνομούμενο , σύγχρονο και δημοκρατικό , το οποίο θα λειτουργεί με κοινωνική δικαιοσύνη , λαϊκή κυριαρχία , εθνική ανεξαρτησία . Ενα κράτος δικαίου και πρόνοιας το οποίο θα σέβεται και θα προστατεύει τον πολίτη του . Δυστυχώς σήμερα αντιλαμβανόμεθα άπαντες το μέγεθος της απάτης , αυτήν που οι πρωτοκλασάτοι σήμερα στο Πασοκ , προσπαθούν να ωραιοποιήσουν με λόγια και υποσχέσεις , να αποκρύψουν την αλήθεια ότι δηλ. ύστερα από 30 χρόνια σοσιαλιστικής κυβέρνησης από το πασοκ , έχουμε το παγκοσμίως μεγαλύτερο χρέος ως χώρα και σήμερα αφού αθωώθηκαν όλοι οι υπαίτιοι των μεγάλων σκανδάλων ( βατοπαίδι , siemens , ομόλογα κτλ ) πιστοποιείται ότι η σοσιαλιστική πολιτική πρόταση δεν δύναται να αντιμετωπίσει την κρίση , δεν την αντιμετώπισε και δεν δύναται , ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΝΕΙΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .

Λάθος καταλάβατε κύριοι πρόθυμοι σωτήρες !!!!!!!!!!!!

Εχουν γνώση πλέον οι πολίτες !!!!

Λάζαρος Ελευθεριάδης 
Κάνω υπομονή εδώ και 35 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.