Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ψωμί, γάλα και κρεμάλα...




http://pitsirikos.net
Ευχάριστο είναι το κλίμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, αφού οι βουλευτές κυνηγιούνται στους διαδρόμους, βρίζονται και παίζουν τα παιδιά του λαού για τις ανάγκες της τηλεόρασης, οπότε η Βουλή αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και να αποτελέσει το απόλυτο τηλεοπτικό σόου της φετινής χρονιάς.

Την παράσταση... χτες έκλεψε η Λιάνα Κανέλλη που εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής με μια φραντζόλα και ένα μπουκάλι γάλα. Αρχικά, όλοι πίστεψαν πως η κυρία Κανέλλη έχει ξεκινήσει δίαιτα αλλά η κυρία Κανέλλη δεν τα άγγιξε καθόλου.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ήθελε να δείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά απέφυγε να φέρει στη Βουλή τίποτα γιαούρτια, αφενός επειδή της θυμίζουν μια πρόσφατη περιπέτειά της και αφετέρου για να μην θεωρηθεί εχθρική κίνηση προς εκείνους τους συναδέλφους της που τα έχουν φάει. Πεταχτά.



Η κυρία Κανέλλη διευκρίνισε πως ήθελε να εμφανιστεί στη Βουλή με ένα σφυρί και ένα δρεπάνι αλλά οι πεπλανημένοι προλετάριοι τηλεθεατές δεν θα καταλάβαιναν τον συμβολισμό, οπότε είχε να διαλέξει ανάμεσα σε ψωμί ή μπριζόλα και γάλα ή Coca-Cola.

Σύμφωνα με την κυρία Κανέλλη, μια τετραμελής οικογένεια θέλει 950 ευρώ τον χρόνο για γάλα και ψωμί αλλά δεν είχε φέρει μαζί της και μια τετραμελή οικογένεια για να τους τσεκάρουμε επί ένα χρόνο να μασουλάνε μέσα στη Βουλή και να δούμε αν αληθεύουν τα λεγόμενά της ή είναι κομμουνιστική προπαγάνδα.

Η κυρία Κανέλλη πρόσθεσε πως, αν οι γονείς καπνίζουν σαν φουγάρα και τα παιδιά έχουν πέσει στα ναρκωτικά, η τετραμελής οικογένεια χρειάζεται καμιά 30αριά χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και μπορεί η κόρη να γίνει πουτάνα και ο γιος Ολυμπιακός.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έβαλε χέρι στην κυρία Κανέλλη και της είπε «τι θέλετε, να φέρω κι εγώ τα κοτόπουλα;». Η κυρία Κανέλλη δεν κατάλαβε πως ο αντιπρόεδρος της Βουλής την είπε εμμέσως «κότα», και κατέθεσε το ψωμί και το γάλα στα πρακτικά, μαζί με έναν φούρναρη και μια κατσίκα.

Σήμερα η κυρία Κανέλλη –που είναι πάντα έξαλλη, όταν υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες- θα πάει στη Βουλή με ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού και ένα εισιτήριο διαρκείας, για να δείξει το δράμα που περνάει ο αγνός οπαδός του Τριφυλλιού.

Την κυρία Κανέλλη θα συνοδεύει και η εμβληματική φιγούρα της ελληνικής Αριστεράς, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που θα κατατεθεί στα πρακτικά της Βουλής μαζί με το σπασουάρ του Καραγκούνη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.