Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το απίστευτο "Συμφωνώ με το ΚΚΕ" του Σαμαρά!



"Συμφωνώ με το ΚΚΕ" είπε ο αρχηγός της Ν.Δ. μιλώντας χθες το πρωί σε εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ένιωσαν να τους χτυπά κεραυνός!

Έκπληκτοι τον άκουσαν οι βιομήχανοι, έμποροι, και επαγγελματίες να υποστηρίζει ότι στο θέμα του έκτακτου τέλους για τα ακίνητα συμφωνεί με το ΚΚΕ υιοθετώντας με έμμεσο τρόπο την προτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος να μην πληρώσουν οι πολίτες το τέλος.

Η συζήτηση δεν πήγε καλά δεδομένου ότι οι εκπρόσωποι των φορέων ζήτησαν ευθέως από τον κ. Σαμαρά να προτάξει το εθνικό συμφέρον και να δώσει μεγαλύτερη συναίνεση στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία. Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Μυλωνάς που έλαβε το...


...λόγο αμέσως χρησιμοποίησε ένα προσωπικό του παράδειγμα για να καταδείξει το πρόβλημα της χώρας τουλάχιστον όπως αυτό γίνεται αντιληπτό στην πραγματική οικονομία τόσο στο εσωτερικό όσο κυρίως στο εξωτερικό.


Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Μυλωνά σε μια μεγάλη συμφωνία ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ που έχει κλείσει με το Κονγκό, του ζητούνται πρόσθετες εγγυήσεις με το επιχείρημα ότι η χώρα έχει εκτός από οικονομικό πρόβλημα και πολιτική αστάθεια καθώς τα κόμματα δεν συμφωνούν στο πως θα εξέλθει από την κρίση.

Να υποθέσουμε ότι μόλις η κυβέρνηση Σαμαρά "εξασφαλίσει" την επιστροφή της χώρας στη δραχμή η αξιοπιστία της χώρας μας στο Κονγκό θα αποκατασταθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.