Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έμεινε από ζεστό χρήμα το κόμμα της Ντόρας...




Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα το κόμμα της Ντόρας, δεν είναι τα δραματικά νούμερα που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις, αλλά το γεγονός ότι έχει μείνει από χρήματα. Οι επιχειρηματίες που χρόνια τώρα την στήριζαν δεν... δίνουν ούτε ευρώ για την «Δημοκρατική Συμμαχία». Απολύτως λογικό, αφού κανείς δεν πρόκειται να επενδύσει σ’ ένα κόμμα που κινείται σταθερά κάτω από το 3% και έχει ως πρωτοκλασάτο στέλεχος τον νεοφιλελεύθερο Θόδωρο Σκυλακάκη. 


Επειδή, τα οικονομικά προβλήματα θα αρχίσουν σε λίγο να φαίνονται, η Μπακογιάννη, επενδύει στον άμεσο εκλογικό αιφνιδιασμό. Με απλά λόγια, θέλει: εδώ και τώρα εκλογές. Σε διαφορετική περίπτωση – και με δεδομένο ότι δεν δείχνει διατεθειμένη να ξοδέψει δικά της χρήματα- θα βγάλει κουπονάκια –όπως το ΚΚΕ- για οικονομική ενίσχυση. 

ΑΞΙΖΕΙ: Η Ντόρα σιγά - σιγά καταλαβαίνει ότι συνομιλείς με διαφορετικούς όρους ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ., και εντελώς διαφορετικά, ως πρόεδρος ενός ανύπαρκτου (δημοσκοπικά) πολιτικού σχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.