Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Α μπε μπα μπλόμ ,του κίθε μπλομ …..



ampempamplomΝα τα βάλουμε κάτω πατριώτες να δούμε τι εναλλακτικές προτάσεις έχουμε πέραν της εφαρμογής των υπεσχημένων :
 
ΣΥΡΙΖΑ : Θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση ,θα μείνουμε στην Ευρώπη και θα μας χαριστεί το χρέος .
 
ΚΚΕ : Θα κηρύξουμε ή δεν κηρύξουμε στάση πληρωμών ,δεν καταλήξαμε ακόμη , btw θα κάνουμε συνέδριο και θα τραβήξουμε κλήρο ,ότι βγάλει ο κλήρος θα το φωνάξουμε όλοι δυνατά να το ακούσουν στις Βρυξέλλες να τρομοκρατηθούν . Κατόπιν θα στείλουμε επιστολή στους τεχνοκράτες και θα τους εξηγούμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας αλλά του καπιταλιστικού συστήματος και να πάνε να το βρουν να του τα πάρουν...

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ :
Θα σώσουμε την καρέτα –καρέτα . Τέλος.
 
ΛΑΟΣ : Θα αναστείλουμε την ανέγερση του τζαμιού ώστε να περικόψουμε δαπάνες, θα εξάγουμε τα βιβλία του Άδωνη και με τα έσοδα θα εξοπλιστούμε περεταίρω.
 
ΝΔ : Θα επιστρέψουμε το μνημόνιο και θα ζητήσουμε ένα άλλο (σε ροζάκι αν το χουνε και λίγο φαρδύτερο στα γοφιά γιατί ετούτο κόβει) . Αν δεν μας το αλλάξουνε θα τους στείλουμε το Θύμιο .
 
ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ : Θα στείλουμε αρχικά την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου και σε δεύτερο χρόνο τη Βάσω & την Τόνια για περεταίρω διευκρινίσεις .
 
Και μπορεί να γράφονται όλα αυτά με σκωπτική διάθεση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν κουράσει , η κυβέρνηση να αδυνατεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο ρόλο της και η αντιπολίτευση σύσσωμη να παιδιαρίζει. Εναποθέτω πλέον τις ελπίδες μου στον Κύριο ,με δεδομένο ότι αυτός τουλάχιστον γλίτωσε το νέο χαράτσι ας δείξει την αλληλεγγύη του σε εμάς τους υπολοίπους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.