Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κύριε ...δεν έχουμε ούτε γάζες!

 Το κακοπαιγμενο σηριαλ πρωτα ο Πολιτης συνεχιζεται παρα την ελλειψη τηλεθεασης,οι αστειοι ηθοποιοι παιζουν τους ρολους που τους ανεθεσαν οι ξενοι παραγωγοι,με ελαχιστα εφοδια και λιγοστο μυαλο ο μονος τροπος για να εξοικονομισουν χρηματα ωστε να συνεχισει να παιζεται το αστειο σηριαλ τους ηταν να περικοψουν τα παντα,αλλα και ως εδω?Λιγη ντροπη δεν εχουν;
Αλλη μια ημερα στο νοσοκομειο,αλλη μια κατασταση που δειχνει οτι δεν εχει καμια καλυτερευση, επι χρονια δεν εχουν προσωπικο, υπομενουν οι συγγενεις με...
 αποκλειστικες που κοστιζουν 2000 ευρω τον μηνα, και ποιος κερδιζει τοσα;
Αν ηταν να χαλαει ο καθενας τοσα χρηματα δεν την πηγαινε την συγγενη του σε ιδιωτικο;
Σημερα ειχαν ελλειψη και απο γαζες,καλα σκεφτηκα σε λιγο καιρο θα μας λενε να πηγαινουμε το φαγητο των ασθενων απο το σπιτι,οχι οτι λεγεται φαγητο αυτο που προσφερουν.
Την προηγουμενη φορα μου εξηγησαν οτι η παθολογικη κλινικη εχει μονο....10 ντεπον,οι ξεφτιλες του κρατους απο εκει κανουν οικονομια....απο τα ντεπον.
Ανεβηκα και στο ιδρυμα που ηταν να παρω την εξουσιοδοτηση για την συνταξη της,ελειπε η υπευθυνη και καθησα στο δωματιο που ξαπλωνουν οι νοσοκομες,διοτι εκει δεν καθονται ξαπλωνουν,ηρθε μια απο τις νοσηλευτριες ευγενικα μεν και μου ζητησε να περιμενω απ'εξω διοτι εκει ειχαν και τα προσωπικα τους αντικειμενα.
Καλα και τι φοβαστε οτι θα σας κλεψω κατι; απαντησα....οχι οχι αλλα να ειναι τυπικο αυτο,αυτο τους ελλειψε....σε αυτο ζητανε το τυπικο,οταν ειναι να νοσηλευσουν κανεναν ομως τα ξεχνανε τα τυπικα και καθονται ξαπλα και βλεπουν τηλεοραση.
Εκτος αν φοβηθηκαν οτι θα τους κλεψω την μασκαρα η το ριμελ, ρε αι σιχτιρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.