Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ...

Επιστροφή στις κινητοποιήσεις μετά τις αργίες των Χριστουγέννων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από αυτήν την εβδομάδα και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Οι εργαζόμενοι...
στις συγκοινωνιακές εταιρείες έχουν προγραμματίσει γι' αυτήν την εβδομάδα στάσεις εργασίας σε ώρες μη εμπορικής αιχμής, ενώ για σήμερα το πρωί προγραμματίζουν πορεία με δίκυκλα στο κέντρο της Αθήνας με σημείο εκκίνησης την πλατεία Κοτζιά.
Την ίδια στιγμή, σε 24ωρη απεργία για την Πρωτοχρονιά προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, ενώ οι εκπρόσωποι όλων των φορέων προειδοποιούν για πιο σκληρές κινητοποιήσεις μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου.
Οι νέες κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 29 του μήνα, ημέρα κατά την οποία όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και αστικά λεωφορεία) θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Αυτή είναι και η μοναδική κινητοποίηση στην οποία έχουν καταλήξει προς το παρόν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι οποίοι θα συνεδριάσουν εκ νέου αυτήν την εβδομάδα. Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, στις 3 Ιανουαρίου τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στις 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, ενώ στις 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των εργαζομένων.
Την ίδια στιγμή, μετ' εμποδίων κινδυνεύουν να γίνουν οι πτήσεις από και προς μικρά περιφερειακά αεροδρόμια αν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εμμείνουν στις κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.