Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Συνέδριο Ν.Δ...η επανάσταση του αυτονόητου...


arxhgos
Πως μωρέ μπορούν να μας λενε τέτοιες φούσκες; Είπε το συνθηματακι,το ποιηματάκι έφυγε।.Και δεν αντέδρασε εκείνη την ωρα κανένας।Χειροκρότησαν λεει ζωηρά και τον... κατάμαυρο Κωστακη,περάσαν ομορφα και διελυθησαν...ησυχως।Έμεινε το σλογκανακι। Η νέα μεταπολίτευση είναι η επανάσταση του αυτονόητου।!!!
Ωραιο βρε Αντωνάκη,ελα όμως να το γεμίσουμε περιεχόμενο।Εγω νόμιζα πως θα άκουγα αυτοκριτική για το...πρόσφατο παρελθον।Εσυ είπες γυρίζουμε σελίδα ।Που οφείλεται λοιπόν η ήττα;Αυτονόητο।
Ο μουγγος παρέμεινε μουγγος και του...έπλεξες και το εγκώμιο...।Αυτονοητο και αυτο;;
Εδω τώρα έχουμε η θα έχουμε ενα σωρό ...δεξιες,δεν μας είπες τι θα κάνεις θα τις πολεμήσεις,θα συμπλευσεις,θα ελιχθεις; Αυτονόητο δεν ειναι να ...πεις;
Τον καθηγητή Βερέμη τον...διάβασες; Συντηρητισμός λέει, δεν ειναι πια το πνεύμα Παπαγος-Κων Καραμανλής είμαστε νικητές του εμφυλίου,παει τέλειωσε αυτό..Αυτονόητο।
Στις μέρες μας ξέρεις Αντώνη ,τι ειναι το...πιο αυτονόητο; Η έκπληξη που νοιώθουμε όταν ακουμε και βλεπουμε συνανθρώπους μας να...ασχολούνται ακόμα με τα.... κόμματα।Είσαστε εκτος Ελληνικής κοινωνίας μέχρι να αποκαταστήσετε τις παραλείψεις σας απ το εβδομήντα τέσσερα μεχρι σήμερα......Οι νέες γενιές και οι παλαιές αν δεν πάρουν απαντήσεις δεν ειναι...αυτονόητο οτι θασαστε στις θέσεις που...βρεθήκατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.