Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Εκδήλωση για τις εξελίξεις στη Λάρκο στη Μαλεσίνα



 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 
 
Αταλάντη 21-10-2013
 
  
Ο Δήμος Λοκρών και το Σωματείο Εργαζομένων της Λάρκο,  καλούν όλους τους Δημότες την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου  σεανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας στις18:30 μ.μ.
 
 
Το θέμα της εκδήλωσης αφορά τις εξελίξεις στη Λάρκο.

Η Συμμετοχή των Δημοτών και Εργαζομένων της Λάρκο κρίνεται αναγκαία και σημαντική.
 

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΥ.
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ,Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ. ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φυλάρχος Παληάτσος θα εχει το πρόσταγμα. Εχει βάλει τον Λιολιο στην γωνία. Δημαρχε πρέπει να του δώσεις το λόγο. Ο φυλαρχος να πει τα κατορθωματα της ΛΑΡΚΟ. Μπορει να συμφωνήσεις. Και μην ξεχνας Δήμαρχε μποει να φέρει και τα δικαιωματα στο Δημο. Τωρα που διαμορφωσε και το οικοπεδο στο Θεολογο εχςει καθε λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ.ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ.ΕΜΠΡΟΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ .ΕΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.