Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πούλα, πούλα, τίποτα να μη μείνει!

Ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης θορύβησε τα δημοτικά συμβούλια Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Αλίμου, στην κοινή τους συνεδρίαση, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να παραδώσει τη γη που αυτοί οι τρεις δήμοι διεκδικούσαν επί 40 χρόνια από τους καταπατητές της οικογένειας Νάστου στο Υπερταμείο για εκποίηση! Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι δήμαρχοι, οι σύμβουλοι και οι δημότες με την απόφαση του Αρείου Πάγου που αποφάνθηκε οριστικά και αμετάκλητα ότι πρόκειται για δημόσια γη, και οι εκποιητές Τσακαλώτος, Πιτσιόρλας και Σια που δουλεύουν για τους ξένους «επενδυτές» κινούνται να υφαρπάξουν κι αυτά τα εκατοντάδες στρέμματα που αφορούν πλατείες, πάρκα και πλαγιές για «αξιοποίηση».
Φρικαρισμένοι οι δημότες βλέπουν με τρόμο ότι η γη τους θα περάσει από μια ομάδα καταπατητών σε μια άλλη!
Αλλά να ήταν το μόνο. Εδώ και το Ολυμπιακό Στάδιο θα βγάλουν στο σφυρί!
«Άλλο ένα προαπαιτούμενο για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας με διαδικασίες εξπρές ικανοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε απόφαση με την οποία μεταφέρονται πάνω από 10.000 ακίνητα του Δημοσίου στην ΕΕΣΥΠ, γνωστή ως υπερταμείο, και συγκεκριμένα στη θυγατρική της εταιρία ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Τα ακίνητα υπολογίζονται σε πάνω από 500 εκατ. στρέμματα γης και 22 στρέμματα δομημένης επιφάνειας» γράφει η «Καθημερινή» (21 Ιουν.).

Και βέβαια, από τη μια προσπαθούν να υποτιμήσουν τη σημασία των λιγνιτικών μονάδων κι από την άλλη ο Μυτιληναίος, η ΤΕΡΝΑ, ο Κοπελούζος και η ΒΙΟΧΑΛΚΟ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βάλουν στο χέρι τις έτοιμες μονάδες, νευραλγικής σημασίας για την Ελλάδα, που έχει χτίσει με τον ιδρώτα και τις θυσίες του ο ελληνικός λαός. Από το Δημόσιο, τον κοινό εξ αδιαιρέτου πλούτο των Ελλήνων, χαριστικά στα ολιγοπώλια, ο ΣΥΡΙΖΑΣ!
Μπ. Ροϊλός
Δρόμος της Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.