Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πλατιά απεύθυνση του "Ρουβίκωνα" στα λαϊκά στρώματα

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από την δημιουργία και την πολιτική δράση του "Ρουβίκωνα", η αναρχική ομάδα θεώρησε σκόπιμο να απευθυνθεί πλατιά στα λαϊκά στρώματα.

Ετσι, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες μέλη αυτής της συλλογικότητας μοιράζουν σε πολλές περιοχές τις Αθήνας, ένα μακροσκελέστατο κείμενο στο οποίο αναγράφεται τι πιστεύει ιδεολογικά και πολιτικά, αυτή η οργάνωση, και ποια είναι η στρατηγική και οι επιδιώξεις της.

Απ' ότι μας λένε μέλη του "Ρουβίκωνα" που συμμετέχουν σ' αυτή την διαδικασία, η ανταπόκριση που εισπράττουν από τους αποδέκτες του κειμένου τους, είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική, κάτι που τους γεμίζει αισιοδοξία.

Επιδίωξη τους είναι: "Να ακούσουμε και να ακουστούμε. Να αφουγκραστούμε τα τοπικά προβλήματα. Να δεχτούμε και να κάνουμε προτάσεις. Να ζητήσουμε ενίσχυση όχι μόνο των δικών μας γραμμών αλλά όλων των μαχόμενων πολιτικών σχηματισμών. Για εμάς το επίδικο δεν είναι μόνο η αύξηση των μελών του Ρουβίκωνα, αλλά το να συνειδητοποιήσουν πλατιές μάζες ανθρώπων ότι προκοπή από τον καναπέ δεν γίνεται", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Όντως έχει πλατιά απεύθυνση ο "Ρουβίκωνας" στην κυβέρνηση και η ανταπόκριση που εισπράττουν από τους συριζαίους είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική, κάτι φυσικά που τους γεμίζει αισιοδοξία.
    Αυτό φάνηκε και στην εκδρομούλα του Ρουβίκωνα στο Yπουργείο Οικονομικών. Ενώ ο Υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος την ώρα της «εισβολής» βρισκόταν στο γραφείο του και αμέριμνα έπινε και απολάμβανε το frappuccino του, τα μέλη του Ρουκίνωνα δεν επεδίωξαν να έρθουν σε επαφή μαζί του...

    Είναι δυνατόν να μην τους αγαπάς?

    υ.γ.
    και η mossad τους αγαπά και αυτό φάνηκε στην εκδρομούλα της πρεσβείας στην οδό Μαραθωνοδρόμων 1 στο Παλαιό Ψυχικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.