Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κάθε φορά που ξενοπηδάει Αμερικάνος Πρόεδρος, πεθαίνουν χιλιάδες άμαχοι.

Γράφει ο mitsos175.

Τα μάθατε; Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Αμερική με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ξέρουμε όλοι τι θα πει αυτό. Θα πληρώσουν πάλι κάποιοι λαοί τα κερατιάτικα. Κάθε φορά που ξενοπηδάει Αμερικάνος Πρόεδρος, πεθαίνουν χιλιάδες άμαχοι. Το σεξ με δαύτους είναι πολύ, πάρα πολύ επικίνδυνο.
Μια καλλιτέχνης ταινιών για ενήλικες έκανε “μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει προεκλογικά, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τις σεξουαλικές τους σχέσεις, είναι άκυρη.

Η αγωγή που κατέθεσε η Στέφανι Κλίφορντ σε δικαστήριο του Λος Άντζελες με την οποία επιδιώκει να κριθεί άκυρη η συμφωνία, στηρίζεται στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν την είχε υπογράψει προσωπικά. Η ίδια δήλωσε ότι επιθυμεί να μιλήσει για τη σχέση που διατηρούσε με τον Τραμπ από το 2006 έως το 2007, χωρίς να φοβάται τις νομικές συνέπειες”. Να πάρει τα φράγκα δηλαδή, χωρίς να πάει μέσα.

"Οι προσπάθειες εκφοβισμού της κυρίας Κλίφορντ, προκειμένου να σωπάσει και να προστατευτεί ο κ. Τραμπ, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αναφέρεται στην μήνυση, την ώρα που η σταρ ερωτικών ταινιών ισχυρίζεται ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος του Τραμπ ξεκίνησε νομική διαδικασία εναντίον της. (Τότε έμαθαν ότι θα μιλήσει). Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ένα χρόνο πριν τις αμερικανικές εκλογές, την περίοδο δηλαδή που αρκετές γυναίκες κατηγορούσαν δημοσίως τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, η Κλίφορντ ήθελε να μιλήσει στα εγχώρια Μέσα για τις σεξουαλικές της επαφές με τον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, ο Τραμπ και ο δικηγόρος του επιχείρησαν με «επιθετικό τρόπο» να την αποτρέψουν”. 

Γιατί; Δεν ξέραν οι Αμερικάνοι τι είναι ο μισογύνης, ρατσιστής, παρανοϊκός υποψήφιος; Απλά η άλλη ήταν χειρότερη!

Κοιτάξτε τώρα. Εγώ είμαι με την κυρία, αναγνωρίζω τα δίκια της, αλλά δεν θέλω να μάθω τα χάλια του παππούλη στο κρεβάτι, δεν μ' ενδιαφέρουν. Ούτε τους εργαζόμενους στις ΗΠΑ. Το πολιτικό πήδημα μας αφορά περισσότερο. Κι εκεί είναι ασυγκράτητος, ο κερατάς. Θα μας ξεπατώσει όλους! Το ξέρω ήδη ότι είναι βιτσιόζος, τη βρίσκει με τους βομβαρδισμούς...

Τ' άλλα νομίζω πως αφορούν μόνο τη γυναίκα του. Εδώ που τα λέμε είναι “παιδικά αφελής” (ανόητος στη διπλωματική γλώσσα). Να έχει σύζυγο τη Μελανία και να της τα φορά;

Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουν έτσι στο Αμέρικα. “Κινδυνεύει η φήμη του Προέδρου; Πόλεμος κατευθείαν!” Ότι είναι φασίστας, ότι γυαλίζει το μάτι του, δεν σας απασχολεί; Μπα! Καθόλου. Μικροαστική υποκρισία. Και μεγαλοαστικά συμφέροντα. Γιατί κάποια γεράκια, κάποια όρνεα, θα βρουν αφορμή να ζητήσουν επέμβαση.

Α ρε κερατάδες Αμερικάνοι. Το συμφέρον ακόμα κι ενός καθάρματος σέρνει ολόκληρη υπερδύναμη σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.