Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ν.Δ: Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον

Του  Γ.Γ.

Αξιοσημείωτες κάποιες επιλεκτικές «ευαισθησίες» που έχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος», μας είπε σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοινώνοντας τη διαγραφή ενός προέδρου μιας Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.
Ο Θωμάς Παπαγούσιας είδε την πόρτα της εξόδου από την Ν.Δ., με αφορμή την «απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη».
Είχαν προηγηθεί οι διαγραφές της Παπακώστα και του Αντώναρου για επικριτικές δηλώσεις τις οποίες έκαναν στοχεύοντας τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη.

Μιλάμε για σοβαρά παραπτώματα που είχαν κάνει οι παραπάνω οπότε δεν είχαν καμιά θέση σε ένα κόμμα που ευαγγελίζεται το νέο ήθος και τον σύγχρονο πολιτικό λόγο.
Και με το δίκιο της η Ν.Δ δεν μπορούσε να αφήσει συμπεριφορές στελεχών της να «θαμπώνουν» την εικόνα ενός κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα.

Αλλωστε οι διαγραμμένοι δεν προχώρησαν σε εμετικές ρατσιστικές δηλώσεις όπως έκανε πρόσφατα ο νεοδημοκράτης βουλευτής Θ. Δαβάκης, κάτι που είναι ανεκτό από την ηγεσία της Ν.Δ.
Ούτε έχει καμιά βαρύτητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μιχαλάκη καταδικάστηκε πρόσφατα γιατί κατά την βουλευτική του θητεία αποδείχτηκε ότι εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, παρέχοντας υπηρεσίες κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέρ των συμφερόντων του.
Πολύ σωστά διαγράφτηκε από την Ν.Δ, ο Θ. Παπανούσιας. Εδρασε σαν χουλιγκάνος, μια συμπεριφορά απόλυτα καταδικαστέας, που δεν μπορεί να παραγνωριστεί από το κόμμα της Ν.Δ. Δεν ήταν ένα "πταίσμα" όπως π.χ. του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη ενός ατόμου που εξακολουθεί να είναι μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι τα παραπτώματα Παπακώστα και Αντώναρου είναι πολύ σοβαρότατα και δικαίως τους αξίζει διαγραφή από την συντηρητική παράταξη, αν συγκριθούν με τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στο νεοδημοκρατικό στέλεχος, Σταύρο Παπασταύρου; Το να επικρίνει τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ ,μπορεί να συγκριθεί με το να φοροκλέπτεις και να τοποθετείς τα αδήλωτα χρήματά σου σε φορολογικούς παραδείσους; 
Πολύ καλά, λοιπόν η Ν.Δ διέγραψε τα δυο στελέχη της και κρίμα που η Ελλάδα "δεν διαθέτει δέκα Παπασταύρους", όπως είχε δηλώσει και ο Α. Σαμαράς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.