Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

“Ακάλεστοι” στο γραφείο του Σταθάκη οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ – Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους



Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους, τα 5 σωματεία και οι εργαζόμενοι της μεταλλοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ. Μετά την κινητοποίηση και την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην Αθήνα οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν “απόβαση” στο γραφείο του Υπουργού  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αιτούνται εδώ και καιρό συνάντηση με τα αρμόδια υπουργεία και την πολιτική τους ηγεσία, μη βλέποντας όμως φως στο τούνελ. Το ίδιο αίτημα γνωστοποίησαν και κατά τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας,την Τρίτη 20 Μαρτίου. Μάλιστα, τόνισαν πως αν δεν εισακουστούν θα πραγματοποιήσουν μαζική κάθοδο και πορεία στην Αθήνα.
Μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες καθιστούν αβέβαιο το μέλλον της εταιρείας, οι εργαζόμενοι με σημερινή τους ανακοίνωση κάνουν γνωστό ότι την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ θα πάνε “ακάλεστοι’, όπως αναφέρουν, στο γραφείο του κ. Σταθάκη στην Αθήνα. Στην ανακοίνωση τους, που προσυπογράφουν και τα 5 σωματεία, καλούν στο πλευρό τους, τόσο τους Βουλευτές των νομών Εύβοιας και Φθιώτιδας, όσο και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό και το Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.