Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: ΤΟ EUROGROUP «ΚΟΒΕΙ» ΤΟΝ ELA ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

----000tsiprasΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡ
ΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΟ ΕΥΡΩ-ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Μετά την πραξικοπηματική απόφαση τουEurogroup να μην εγκρίνει την παράταση, έστω και για λίγες ημέρες, του προγράμματος, η ΕΚΤ "έκοψε"  τη στρόφιγγα της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών. Το εκβιαστικό αυτό γεγονός είχε ως συνέπεια να αποφασίσει, σχεδόν, αναγκαστικά η κυβέρνηση να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες τις επόμενες ημέρες.  
Οι κυρίαρχοι κύκλοι της ΕΕ θέλουν με τον τρόπο αυτό να ακυρώσουν τη δημοκρατία, να πνίξουν την οικονομία και να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά, κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού.  
Ο ελληνικός λαός τούτη την ιστορική ώρα, και παρά τις δυσκολίες, δεν πρόκειται να υποκύψει! 
Θα δείξει αντοχή ευθύνη και δύναμη βγαλμένη από τη μεγάλη ιστορική παράδοση των αγώνων και των θυσιών του και με αγωνιστικό πνεύμα θα προσπαθήσει να κερδίσει την αξιοπρέπειά του.
Η απάντηση στους τροϊκανούς εκβιασμούς και τα ιταμά τους τελεσίγραφα είναι η άρνηση αποπληρωμής του δημόσιου χρέους , που έτσι κι αλλιώς η χώρα και ο ελληνικός λαός δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

Οι πολίτες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την τρομοκρατία που ασκούν οι τροϊκανοί και η εγχώρια«Πέμπτη φάλαγγα». Έχουν τη δυνατότητα με το ηχηρό τους «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, να ανοίξουν νέους ελπιδοφόρους και βιώσιμους εναλλακτικούς δρόμους. Κι αν χρειαστεί, εφόσον κλιμακώνονται οι εκβιασμοί και οι πιέσεις του ευρω-κατεστημένου, ο ελληνικός λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη και να εξετάσει ακόμα και μια νέα προοδευτική πορεία με την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.