Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ : 60 plus ;;;;;;



Σχόλιο του blog:

Με μεγάλη μας χαρά υιοθετούμε την αναγκαιότητα επίτευξης του παραγωγικού στόχου των  60plus που θέτει η Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ ( Ημερήσια παραγωγή Σιδηρονικελίου πάνω από 60 τόνους).

Δηλώνουμε στρατιώτες στην προσπάθεια αυτή και καλούμε όχι  μόνο τα στελέχη της εταιρίας αλλά και όλους τους εργαζόμενους να πράξουν το ίδιο με την προϋπόθεση ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

Επειδή όμως οι πραγματικές παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας στα δικά της μεταλλεία (ποσότητα και ποιότητα παραγόμενου μεταλλεύματος) όπως τουλάχιστον έχουν διαχειριστεί τα τελευταία 2 χρόνια από την Διοίκηση ,υπολείπονται του τελικού στόχου των 60plus ,θα δημιουργήσει μεγάλη απογοήτευση και θα πλήξει την αξιοπιστία της διοίκησης εάν ο στόχος αυτός αποδειχθεί  ένα απλό και φτηνό επικοινωνιακό τρικ προκειμένου  να δικαιολογήσει την αγορά ξένου μεταλλεύματος από την  Τουρκία σε βάρος των δικών μας μεταλλευμάτων που -όπως  επανειλημμένα έχει καταγγελθεί -διαπράχτηκαν εγκληματικά λάθη στην διαδικασία εξόρυξης τους.

Βέβαια τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και εκεί ο καθένας θα αναλάβει και τις ευθύνες του.

Από την πλευρά μας και για το καλό της εταιρίας και των εργαζομένων θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποδείξουμε ότι η Διοίκηση της εταιρίας δεν  κινείται στο χώρο της γραφικότητας αλλά του ρεαλισμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την καλύτερη προσέγγιση του θέματος δημοσιεύουμε και μια αντίθετη άποψη όπως αυτή καταγράφεται σε ένα  non paper  που λάβαμε στο mail.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.