Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Καλημέρα Μικροτσουτσουνιστάν!

ΗΚουμουνδούρου επικαλείται τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και που κατά πως έχουν αναλυθεί, λέει, εκτιμούν από το επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο στόχος του Συ.Ριζ.Α. για την αυτοδυναμία είναι εφικτός, όταν και αν γίνουν εκλογές.

Αλλά –το έχω ξαναπεί, καμιά φορά, εκεί που κάθεσαι αμέριμνος και περιμένεις να σου πέσει η εξουσία στην απλωμένη ποδιά σου, σαν το ώριμο φρούτο -καμιά φορά λέμε- το φρούτο ωριμάζει και σαπίζει πάνω στο δένδρο πριν...
σου πέσει σάπιο πάνω στο κεφάλι.

Επειδή δε, τώρα που όλοι αρχίσαμε να εκλογολογούμε, ας αφήσουν οι διάφοροι εκπρόσωποι τις "εξυπνάδες" και ας αντιληφθούν ότι τώρα, εν καιρώ πολέμου, είναι ανοησία να συζητάμε για αλλαγή του εκλογικού συστήματος για δύο λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι επειδή, προκειμένου να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να έχει άμεση ισχύ, απαιτούνται 200 βουλευτικές ψήφοι, όταν οι αχαρακτήριστοι που μας κυβερνούν δεν μπορούν κατά τα φαινόμενα, να εξαγοράσουν ούτε 180 απ’ αυτές τις ψήφους, προκειμένου να σώσουν τα θλιβερά πολιτικά τους σαρκία. Άρα όσοι συντηρούν το θέμα, το κάνουν μόνο και μόνο για να αναπαράγεται η αερολογία, μακριά από τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργήσει στην κοινωνία μας η "αξιολόγηση" των επικυρίαρχων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο δέυτερος λόγος είναι ότι  όποιος, ετούτον τον καιρό, τσιμπάει το δόλωμα της άδολης και απλής αναλογικής, αρνείται ή είναι ανίκανος να καταλάβει το προφανές, ότι δηλαδή η επιλογή αυτή στην παρούσα στιγμή θα οδηγούσε σε κυβερνητικό χάος. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, χρειάζεται στους Ολετήρες του κυβερνητικού εσμού ώστε να αρπάξουν την ευκαιρία για να την σκαπουλάρουν και να προλάβουν να την κοπανήσουν με τα ελικόπτερα που αυτές τις ώρες ζεσταίνονται και τους περιμένουν έτοιμα για απογείωση.

Το ζήτημα, σήμερα, είναι ότι κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει με αυτούς τους παρανοϊκούς, τους ανεπάγγελτους και τους εξωνημένους στο πηδάλιο του μισοβουλιαγμένου ελληνικού σκάφους, είναι μια κακή στιγμή για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Κατά συνέπεια, ένα πρέπει να είναι σήμερα το πρόταγμα: Έξω όλοι οι έντιμοι από το άντρο των Ολετήρων!  

OKTANA by Raskolnick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.