Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κούλη άσε τα "κουλά".

Γράφει ο mitsos175
Κανένα, Κυριάκο μου, δεν ξεγελά πλέον η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού, όπως αυτή την εφαρμόζεις με απολύσεις. Κανένα στ' ορκίζομαι! Αν θέλεις να μάθεις πόσοι έχουν πλαστά πτυχία και ποιοί είναι, δεν έχεις να κάνεις το εξής απλό: Να ρωτήσεις το μπαμπά και τους άσπονδους φίλους, που έχεις στη ΝΔ πόσους διόρισαν χωρίς να έχουν τα τυπικά προσόντα. Ξέρουν, γιατί από τα γραφεία σας έφευγαν τα ονόματα.

Εκείνο όμως που δε σου επιτρέπει η Αντιπολίτευση, είναι να βρεις πάτημα κι αφορμή...
με βάση τα ρουσφέτια και τις απάτες που κάνατε στο παρελθόν, για να αποχαλάσεις το δημόσιο τομέα και να τον αντικαταστήσεις με ιδιωτικές εταιρίες ημετέρων, οι οποίες και πιο ακριβά θα μας στοιχίσουν και δουλειά δεν πρόκειται να κάνουν.

Το να χρησιμοποιείς μια ισχνότατη μειοψηφία, που σίγουρα υπάρχει, όσων δεν έχουν πτυχίο από σχολείο αλλά είχαν χαρτί από τη ΝΟΔΕ της ΝΔ (ή και κλαδικής του ΠΑΣΟΚ), για να σπιλώσεις όλους τους υπόλοιπους, που σκοπεύεις να απολύσεις μαζί, ξεπερνά τα όρια της αισχρότητας και με αναγκάζει με μεγάλη μου λύπη, να στα ψάλλω οικογενειακώς.

Πριν στα ψάλλω, να σου πω πως άλλοι νεοδημοκράτες δεν πήραν αποστάσεις από σένα τυχαία. Είσαι βλάξ αλλά όχι τόσο, ώστε να έχεις το ακαταλόγιστο.
Θυμάσαι τι χουνέρι σκάρωσε ο Παπανδρέου στο Βενιζέλο; Όχι; Θυμάσαι, που τον έβαλε να πει το "ποίημα" για το χαράτσι της ΔΕΗ; Κι ο Βενιζέλος απήγγειλε τόσο το πολιτικό του τέλος όσο και του ΠΑΣΟΚ. Έτσι κάνει και με σένα ο Αντώνης. Σου δίνει μια καυτή πατάτα. Αν το κάνεις, και θα κάνεις γιατί σ' αρέσει (ο νεοφιλελευθερισμός είναι η μάσκα του πιο ακραίου σαδισμού), θα γίνεις ακόμα πιο μισητός κι από το μπαμπά σου. Αν δεν το κάνεις είσαι ανίκανος στα μάτια των αφεντικών σου των δανειστών και "υπονομευτής" της κυβέρνησης. Μπράβο Αυνάν!

Προσωπικά θα θελα να πάτε αγκαζέ με το σαμαρά στο διάολο τώρα αμέσως. Εκεί θα στείλουν, αλλά πριν, θα καταστρέψετε τα πάντα, δυστυχώς.

Να πω και για το σόι τώρα. Τι κάνει η Ντόρα; Σου φέρε κανένα γλυκό από τη δεξίωση του Κοκού; Πρώτη στη μάσα και το γλέντι. Πάντα έτσι ήταν με το χαμόγελο του δράκουλα στα χείλη. Νομίζει ότι θα εμφανιστεί ενωτική σε όλες τις τάσεις της ΝΔ: χουντικούς - βασιλικούς - γλάστρες... μόνο που δεν θα υπάρχει ΝΔ μετά το σαμαρά. Θα κλείσει σαν κόμμα και θα ανοίξει σαν νεκροταφείο.

Α! χαιρετισμούς στο μπαμπά. Εγώ δεν πιστεύω, ότι είναι αρχαιοκάπηλος, που λένε κάποιοι επειδή συζητάνε τώρα για τα αρχαία. Τα αγόρασε βρε τα αρχαία από τους κατασκευαστές τους, όταν ήταν πιο νέος. Άσε που όταν τα πρωτοπήρε δεν ήταν καν αρχαία, ήταν στη μόδα. Σαν τις συσκευές της MIZENS που έχετε, σε 2000 χρόνια θα είναι αντίκες, θα τις βάλει κι αυτές στη συλλογή.

Ξέρω ότι δεν θέλετε να ακούτε για την εταιρία αυτή. Δεν ήθελα να πικράνω. Εντάξει, ψέματα, θέλω να σε πικράνω. Άκου λοιπόν Κυριάκο: Κάθε άνεργος, κάθε εργαζόμενος μπορεί να κάνει κριτική σ' αυτούς που έχουν πλαστά χαρτιά. Αλλά εσύ δεν μπορείς να μας κουνάς το δάκτυλο μιλώντας γι αυτούς, όχι μόνο γιατί "μαζί διοριστήκατε" αλλά και γιατί τα δάκτυλα σου είναι πολύ βρώμικα. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ. .

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.