Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο τηλε-βιβλιοπώλης μεγαλοκαταθέτης: το κόμικ του Walt Disney που έγινε ανάρπαστο

Ο τηλε-βιβλιοπώλης μεγαλοκαταθέτης: το κόμικ του Walt Disney που έγινε ανάρπαστο

Το ξέρω, καταντάει κουραστικό να ασχολείσαι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με το απεχθέστερο πρόσωπο του θιάσου της εξουσίας. Αλλά δεν σε αφήνει κι αυτός να ηρεμήσεις.

Εκεί που πας να ξεχάσεις τη μία πρόκληση από την πρωινή συχνότητα του Mega, το βράδυ ξαναχτυπά από το δελτίο του Star. Μέσω… sms, το οποίο έστειλε στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποφάσισε ο Άδωνις Γεωργιάδης να απαντήσει στο κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η δήλωσή του ότι αν πέσει η κυβέρνηση, θα αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα.

«Στο πόθεν έσχες μου δηλώνω καταθέσεις 30.000 ευρώ, προ κρίσεως στο πόθεν έσχες μου είχα 400.000 ευρώ, οπότε καταστράφηκα», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρώην υπουργός. Σε απλά ελληνικά και για οικονομία χώρου, ο κ. Γεωργιάδης ΔΕΝ είπε πώς τα τελευταία χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στην κυβερνητική πλειοψηφία είτε ως ακροδεξιός του ΛΑΟΣ είτε ως νεοφιλελεύθερος της Ν.Δ. κατάφερε να χάσει 370.000 ευρώ από τις οικονομίες του. Και σαν να μην φτάνει αυτό, μας απειλεί κι από πάνω πως αν χάσει τα αξιώματα που του εξασφαλίζουν Σαμαράς και Βενιζέλος, θα φύγει τρέχοντας μη χάσει τις 30.000 ευρώ που, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, του έχουν απομείνει στην τράπεζα. Και όλα αυτά από έναν επιχειρηματία-πολιτικό που έχασε αδιαμαρτύρητα 370 χιλιάρικα όσο συγκυβερνά με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ. και ΛΑΟΣ και τρέμει μη χάσει τα ρέστα του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μεγαλείο επιχειρηματικής σκέψης και πολιτικής οξυδέρκειας ο λόγος του. Και τα λέει όλα αυτά σε ένα ακροατήριο που έχει χάσει τα πάντα όσο αυτός και η πολύχρωμη παρέα του «κουρεύουν» την κοινωνία. Τα λέει απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο που δεν έχει ούτε μισό ευρώ στην άκρη. Τα λέει σε άνεργους. Τα λέει σε απλήρωτους. Τα λέει ο αθεόφοβος σε κόσμο που φοβάται και να περάσει έξω από τράπεζα και εφορία, μη και τον αρπάξουν από τον γιακά και τον μπουζουριάσουν. Και αφού κατάφερε και με τη δεύτερη τηλεοπτική του παρέμβαση να εκνευρίσει ακόμα και τον συνήθως «δεν μας φτύνουν, αλλά ψιχαλίζει» Στουρνάρα, αναγκάστηκε χθες πρωινιάτικα να πάρει σβάρνα τα κανάλια για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Και όλα μέλι γάλα πια. Τουλάχιστον όταν θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει τα τριάντα χιλιάρικα του Άδωνι στα ταμεία, γιατί από εμάς τους υπόλοιπους δεν θα βρει ούτε σεντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.