Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πρόσημα..


Αποφάνθηκε η Αυτού Χυδαιότης:  ''η κυβέρνηση που θα προκύψει απ' τις επόμενες εκλογές θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο''!

     Πσσσσσσ! Ακόμα μας είναι σηκωμένη η τρίχα απ' την ώρα που το ακούσαμε!

     Είναι απορίας άξιο ένας άνθρωπος που έχει γυρίσει τον κόσμο λόγω του ''επαγγέλματός'' του, να έχει αντιληπτική ικανότητα που δεν ξεπερνάει το μισό μέτρο!  Όση δηλαδή είναι η απόσταση του καθρέφτη του από αυτόν, όταν κοιτιέται κι από μόνος του αγαπιέται.
      Όλη η αντίληψη του κόσμου...
που έχει λοιπόν, είναι αυτό το μισό μέτρο.

     Και είναι αξιοπερίεργο πώς ένας κακομούτσουνος άνθρωπος, τα φυσικά χαρακτηριστικά του οποίου χρόνο τον χρόνο χειροτερεύουν αφού προβάλλονται επάνω τους η κακία, η μοχθηρία, η κακεντρέχεια, ηκακουργία της ψυχής και του χαρακτήρα του υποκειμένου,
     ..θεωρεί πως είναι το κέντρο αν όχι του κόσμου, τουλάχιστον όμως της χώρας εναντίον της οποίας πολιτεύεται!

     Συνεπώς είναι φυσικό να μην αντιλαμβάνεται ότι το μόνο πρόσημο που θα μπορούσε να έχει μία κυβέρνηση στην οποία φαντάζεται πως θα μπορούσε να συμμετέχει, είναι το φασιστικό!
     Ο εγκέφαλός του, ο τόσο υπερτιμημένος και τόσο επιρρεπής στην διαστρέβλωση, την πολιτική ατιμία, την νομικίστικη κακουργία,
     ..το μόνο που μπορεί να γεννήσει είναι απίθανες κακοποιήσεις της γλώσσας και των εννοιών, όπως διάφορα  ''τόξα'',  ''πρόσημα'', και λοιπά φασιστικο-προπαγανδιστικού τύπου τσιτάτα και συνθήματα!

     Και το μόνο πρόσημο που θα μπορούσε να εισπράξει αν εμφανιζόταν από μόνος του σε κάποιες εκλογές, θα ήταν αυτό που τα μαθηματικά ορίζουν ως ''μείον''.
     Κι όμως!
     Αυτό το ''μείον'' σήμερα συγκυβερνά την Ελλάδα!
  
     Άμοιρη Ελλάδα!
     Σε κυβερνούν μόνον μείονααρνητικά και φασιστικά πρόσημα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.