Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ας είμαστε πρακτικοί «Γιατί ο καθημερινός βασανιστικός θάνατος και όχι ευθανασία;

Από Θυμιούλα:
Μετά από πολύ καιρό άνοιξα την τηλεόραση και δυστυχώς έπεσα στις ειδήσεις και είδα τις αντιδράσεις των ΜΑΤ στους ΑΜΕΑ έξω από του ΜΑΞΙΜΟΥ…. Και έχω να πω το εξής: ότι εντολή και αν σας είχαν δώσει ρε παλληκάρια, κατά την γνώμη μου, δεν έπρεπε (κάποιοι) από σας, να αντιμετωπίσετε τους συνανθρώπους 
μας αυτούς με τέτοιον τρόπο έστω και σε στιγμές καθήκοντος………. Ήταν επιεικώς ……. άγαρμπο (προσπαθώ να χρησιμοποιήσω όσο πιο ανώδυνο χαρακτηρισμό μπορώ)!

Και προχωρώ σε επόμενο θέμα και ρωτώ τους κ.κ. που αποφασίζουν μειώσεις, φορολογικές επιβαρύνεις, κατάργηση του φιλοδωρήματος των 200 € και 400€ που δίνατε, γιατί έχουμε ξεφύγει και τα θεωρούσαμε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και επιδόματα αδείας κ.ο.κ. έχετε αναρωτηθεί πως θα ανταπεξέλθουμε με όλες αυτές τις μειώσεις και με όλα αυτά τα έξοδα που προκύπτουν από τα απαραίτητα φάρμακα που κάθε μήνα χρειάζονται αλλά και άλλα, όπως ενδεικτικά αναφέρω: καρότσια (για κάποιους) – πάνες ακράτειας (πανάκριβες) – βοήθεια στο σπίτι (λόγω ανικανότητας):;;;;; και τα επιπλέον χαράτσια φορολογικές επιβαρύνσεις και την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά ……. Φυσικά θα απαντήσετε ότι δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που δεν γίνεται διαφορετικά…. Μωρέ γίνεται π.χ.. φοροδιαφεύγοντες κ.ο.κ. αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ τους υπόλοιπους από μας ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ (και δεν μιλώ φυσικά, μόνον για τους ΑΜΕΑ) αλλά και για άλλους συμπολίτες που φτύνουν αίμα καθημερινά για να τα καταφέρουν. Και συνεχίζω, λόγω κατάστασης μου έχω σταματήσει να εργάζομαι (εργάστηκα 30 χρόνια σε ιδιωτικό τομέα σε σημαντική θέση) αλλά λόγω ΣΚΠ (Σκλήρυνσης κατά πλάκας) που επιδεινώθηκε έπρεπε να σταματήσω και ξεκίνησα «δυστυχώς» να έχω ανάγκη το ΙΚΑ και το παραπληγικό επίδομα.
Όμως δεν θέλω να το κάνω μελό και θα μπω κατ΄ευθείαν σε προσωπική παράκληση (τονίζω προσωπική παράκληση και όχι ομαδική του συλλόγου) επειδή στις ΕΥΡΩΠΑϊΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (έρχομαι σε επαφή με ομάδες με αυτή τη πάθηση σε χώρες του εξωτερικού και γνωρίζω τον τρόπο αντιμετώπισης και παροχών) (ας ρωτηθούν και οι κ.κ. του εξωτερικού που μας ελέγχουν για επιβεβαίωση των παροχών) αλλά και σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση είναι εντελώς διαφορετική είναι πιο ανθρώπινη και σαφώς επουδενί εξευτελιστική…. Καλόν θα ήταν οι αρχές μας να επιτρέψουν την ευθανασία…… γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς από κάποιες παθήσεις τέτοιου είδους νευρολογικής φύσεως όπως ΣΚΠ δεν «πεθαίνουν άμεσα» (οι άθλιοι είμαστε ¨ανοικονόμητοι¨)… και επειδή το μέλλον εδώ στην Ελλάδα προβλέπεται ΖΟΦΕΡΟ και «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ» εξευτελιστικό (ΜΈΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΙ) …. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ούτε την επαιτεία ούτε την συμπαράσταση κανενός… Ζητώ απλώς να έχω αυτά που δικαιούμαι, που τόσα χρόνια κάποιοι καταβάλαμε μέσω των ουδόλως ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ έχουμε αυτές τις παροχές ….. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
………και ας έρθουμε στο σήμερα … Είπα (όλο αυτό τον καιρό) ας κάνω υπομονή να πληρώνω τα φάρμακα γιατί είναι απλήρωτοι οι φαρμακοποιοί, είπα να πληρώνω τα δυσβάστακτα ποσά που καθημερινά μας ζητάτε με έμμεσο ή άμεσο τρόπο φορολόγησης (γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά), όμως έλεος, έχουμε που έχουμε το πρόβλημα της υγείας μας, που πραγματικά (πιστεύω κανείς από μας δεν έχει καμιά απαίτηση να το κατανοήσετε ούτε να το συμμερισθείτε ή να το σεβαστείτε, γιατί ο καθένας έχει το δικό του θέμα να σκεφτεί) όμως σας παρακαλώ τουλάχιστον επειδή σιγά – σιγά (λόγω ελλείμματος της χώρας) θα φθάσετε να μου πείτε ότι φταίω εγώ που αρρώστησα, κάντε μια διευκόλυνση και επιτρέψτε την «ευθανασία» σαν κράτος… δεν μιλώ για αυτοκτονία το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ, αλλά για ευθανασία, ούτως ή άλλως η καθημερινότητά μας είναι ένας αργός επώδυνος θάνατος τον οποίο σημειωτέον δεν προκαλούμε εμείς …. Μόνον να κάνεις το λάθος και να ανοίξεις τηλεόραση και να δεις τους «αιμοδιψείς» που ανακοινώνουν τα μέτρα… φτάνει. Και θα μου πει κάποιος μην ανοίγεις τηλεόραση. Συνήθως δεν ΤΗΝ ανοίγω …. Έλα όμως που πρέπει να προμηθευτώ πράγματα από super market….η ακρίβεια του είναι μαχαιριά στην καρδιά….. και τόσα άλλα παραδείγματα που είναι πολύ γνωστά σε αρκετούς από εμάς. Κάτι άσχετο, κάθε εβδομάδα τα ράφια στα super markets έχουν διαφορετικές τιμές προς τα πάνω….. και οι ιθύνοντες δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για αυτό ….. εμάς όμως μας έχουν ποδοπατήσει σαν σταφύλια στα πατητήρια …. .η εύκολη λύση βλέπετε!!!!!!!! Και δεν μιλώ μόνον για την δική μας κατηγορία (προς Θεού) αλλά και για άλλους συμπολίτες μου που τους έχει γίνει ο βίος αβίωτος..
Ετσι όταν φθάσω σε σημείο απροχώρητο (Φάρμακα δεν θα έχω… είναι εξαιρετικά ακριβά, σύνταξη δεν θα παίρνω, υγεία ως εκ τούτου δεν θα έχω) και «φυσικά επιθυμώ» την μέθοδο αυτή, να μπορώ να αποφύγω, τον εξευτελισμό που μου επιβάλλεται από την πατρίδα μας. Και για σκεφτείτε το ίσως-ίσως έχει και λιγότερα έξοδα εξαιτίας αυτής της κατάστασης το ΙΚΑ «μας».
Και φυσικά για την παροχή αυτή, αν είναι δυνατόν κάντε μια καλλίτερη τιμή όχι τζάμπα αλλά πέστε μας για όσους ενδιαφερόμαστε για να αρχίσουμε να μαζεύουμε, δεν μπορούμε άλλο εξευτελισμό και άλλη κατάντια κάποτε είμαστε ενεργά μέλη και προσφέραμε σ΄ αυτή την κοινωνία και ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ το τονίζω για να μην ξεχνιόμαστε ότι όλοι μαζί «τα φάγαμε» γιατί δεν ισχύει για αρκετούς από εμάς σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, που δυστυχώς κάποιοι την καταντήσανε εγκληματικά απάνθρωπη, αδιάφορη, κυνική, ωχαδελφιστική και γιατί όχι δεν βαριέσαι! Και καθημερινά κάποιος απίθανος βγαίνει και μας κρατά σε εγρήγορση κοροϊδεύοντάς μας ότι υπάρχει κάποιος «ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΥΑΡΟ» που επιτέλους έχει βρει την τάδε λίστα με τους δείνα που έβγαλε δις στο εξωτερικό και πάει λέγοντας και εμείς σαν χαύνοι περιμένουμε μπας και κάτι γίνει και βρούμε το δίκιο μας… αλλά υπάρχει μόνον η υποψία χωρίς όμως απτά στοιχεία ……………. Αλλά δεν ανησυχούμε γιατί το θέμα ερευνάται και εμείς εν τω μεταξύ περιμένουμε ………. Και θα περιμένουμε……………. Και θα πληρώνουμε και θα περιμένουμε και πληρώνουμε και θα περιμένουμε και πάει λέγοντας………….. να μου το θυμηθείτε. Και να και κάτι καινούργιο θα βγαίνει και δώσε οι έρευνες και δώσε τα επείγοντα…. Γι αυτό λοιπόν επειδή δεν θα ήθελα να έχετε ένα βάρος παραπάνω στο κεφαλάκι σας κάντε την ευθανασία ελεύθερη και στη χώρα μας για να έχουμε την επιλογή όσοι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς γιατί έχουμε βαρεθεί την κοροϊδια και δυστυχώς δεν μας αφήνονται άλλες επιλογές λόγω ευνόητων καταστάσεων που έχω εξηγήσει….. να ησυχάζουμε και εμείς αλλά και εσείς να έχετε ένα πρόβλημα λιγότερο!
Ήθελα να ήξερα θα το λάβει κανείς υπόψη του;;;;;;;;;;; ή θα πάει στο βρόντο;;;;;;;;; (μάλλον το δεύτερο δυστυχώς!!!) όμως συμφέρει για δείτε το καλλίτερα!!!!!!!!!!! ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ………….. ρε παιδιά ένας λιγότερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.