Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ν.Δ: Άμεση συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι η επιδεινούμενη κατάθλιψη των πολιτών που εξελίσσεται σε αυξανόμενη οργή..


Απαίτηση της κοινωνίας: Πως και γιατί οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο!…. 

Η καταιγίδα των νέων μέτρων, που θα πλήξουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και θα βυθίσουν βαθύτερα στην ύφεση την οικονομία, αποδεικνύει περίτρανα την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε ως σήμερα, παράλληλα με την παροιμιώδη ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση.

Άμεση συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι η επιδεινούμενη κατάθλιψη των πολιτών που εξελίσσεται σε αυξανόμενη οργή.
Η αναζήτηση των ευθυνών για την τραγική κατάληξη που βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως με τρόπο δραματικό είναι πρώτιστο καθήκον για το πολιτικό σύστημα. Η απαίτηση της κοινωνίας να αποκαλυφθεί η αλήθειαγια τις ευθύνες που μας οδήγησαν ως εδώ είναι και δικαιολογημένη και ορθή.
…..
Για τη Νέα Δημοκρατία η αποκάλυψη της αλήθειας για το «φούσκωμα» του ελλείμματος και η διερεύνησητων αιτιών και των ευθυνών, αν και όπου υπάρχουν, είναι πρώτιστο πολιτικό καθήκον.
Χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού, όπως διαδίδεται από το πανικόβλητο ΠΑΣΟΚ -ρεβανσισμός που εξάλλου σε καμία περίπτωση δεν εκδηλώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και στο παρελθόν-, είμαστε υποχρεωμένοι να ερευνήσουμε την αλήθεια, μέχρι τέλους.

Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι χρέος προς τους πολίτες, που βιώνουν αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα. 
Ο Αντώνης Σαμαράς ήδη από τις 23.09.2010 είχε ξεκαθαρίσει ότι η κυβέρνηση «νομίζει ότι κρατά τη ΝΔ σε ομηρία. Ας κάνει όσες Εξεταστικές θέλει. Εμείς θα κάνουμε μόνο μία, για το πώς φτάσαμε στο μηχανισμό στήριξης και στο Μνημόνιο
Υ.Γ 
Αυτά έλεγε η Ν.Δ… 
αλλά στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 
Τώρα όλα αυτά πήγαν περίπατο…και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουμε συγκάλυψη και συγκυβέρνηση με εκείνους, (που σύμφωνα με την Ν.Δ) η συνέπεια της πολιτική τους είναι η επιδεινούμενηκατάθλιψη των πολιτών που εξελίσσεται σε αυξανόμενη οργή.
Τα σημερινά μέτρα της Ν.Δ του κ. Σαμαρά άραγε οδηγούν σε ευφορία και χαρά …;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.