Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αντώνη συναντήθηκες σίγουρα με τον Πούτιν; (BINTEO)...

Ψύλλοι στ'αυτιά μου ε-μπήκαν-ε, σαν διάβασα σε τούτο εδώ το άρθρο τα παρακάτω:

Μία και μόνο συνάντηση αποδεικνύεται ότι έκανε με κυβερνητικά στελέχη ο Α.Σαμαράς στην Μόσχα τη βδομάδα που μας πέρασε.

Αναλύοντας τη ... ρωσική μπλογκόσφαιρα, αλλά και τα επίσημα κυβερνητικά site σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί συνάντησης μεταξύ Βλ. Πούτιν και Α.Σαμαρά.Αντιθέτως όλες οι ενδείξεις...



...συγκλίνουν στο γεγονός ότι η υποτιθέμενη συνάντηση με τον μέλλοντα Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγινε με τον Πρoσωπάρχη του Κρεμλίνου, Sergey Ivanof.

Η συνάντηση Σαμαρά – Ιβανώφ ετυχε ευρείας κάλυψης από τα ρωσικά ΜΜΕ, διηρκησε μιάμιση ώρα – όπως η υποτιθέμενη με τον Βλ.Πούτιν – και σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο είχε την ίδια ατζέντα με την παρουσιαζόμενη στην Ελλάδα συνάντηση με τον Πούτιν.

Με τη σειρά μου κι εγώ, αναζήτησα μάταια στο Google κάποιο ρεπορτάζ που να επικαλείται ρωσικές πηγές και να περιγράφει τη συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά. Δεν βρήκα απολύτως τίποτα! Υποτίθεται ότι η συνάντηση έγινε στις 26 Ιανουαρίου. Στο site του πρωθυπουργικού γραφείου του Βλαντιμίρ Πούτιν η 26η Ιανουαρίου είναι γεμάτη άλλες συναντήσεις.
Θυμίζω ότι δεν υπάρχει καμία φωτογραφία από τη συνάντηση(;) Πούτιν-Σαμαρά με τη Ν.Δ να υποστηρίζει ότι αυτό οφείλεται στο ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός ήθελε η συζήτηση να είναι...εμπιστευτική κι ουσιαστική!

Ο Αντώνης πάντως έκανε και δήλωση μετά τη...συνάντηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.