Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

StudentHouse.gr: Αναζητήστε ή / και καταχωρήστε σπίτι για ενοικίαση χωρίς καμία μεσιτική προμήθεια...


Το StudentHouse.gr αποτελεί την πρώτη ελληνική ηλεκτρονική υπηρεσία εύρεσης φοιτητικής στέγης και φθηνής ενοικίασης που καταργεί τη μεσιτική προμήθεια.
Στον ιστότοπό του προβάλλονται τα οικονομικότερα ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα, κι επιτρέπεται η άμεση επαφή του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη.

Το StudentHouse.gr δεν περιορίζει τις υπηρεσίες της μόνο στη φοιτητική στέγη, αλλά καλύπτει όλο το φάσμα της ενοικίασης φθηνής κατοικίας. Προσθέτει πραγματική αξία, τόσο στους χρήστες που αναζητούν όσο και σε αυτούς που προσφέρουν το ακίνητο τους προς ενοικίαση, αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιάμεσο κόστος μεσιτείας.

Δεδομένου της αυξανόμενης ανάγκης για ενοικίαση φθηνής κατοικίας, αλλά και για συχνή αλλαγή της ήδη υπάρχουσας, η εύρεση αξιοπρεπούς value for money κατοικίας προς ενοικίαση καθίστατο συνεχώς και πιο δύσκολη, αλλά κυρίως πολυδάπανη. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε το StudentHouse.gr με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με μηδενικό κόστος.

Όραμά του αποτελεί η πλήρης κατάργηση της καταβολής μεσιτικής προμήθειας από την πλευρά του ενοικιαστή, και στην κατεύθυνση αυτή το StudentHouse.gr εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες.

Τόσο οι ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές, όσο και οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να εγγραφούν  εδώ ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να ενημερώνονται για τα ακίνητα στην περιοχή που τους ενδιαφέρει και να καταχωρήσουν τα ακίνητά τους προς ενοικίαση αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.