Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΝΤΟΡΑ: "ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ"



Για μέτρα επί δικαίων και αδίκων έκανε λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη ΝΕΤ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έκανε μία σοβαρή μελέτη για την αναδιάρθρωση του κράτους τα τελευταία δυο χρόνια και τώρα λειτουργεί...
ισοπεδωτικά. Αναφερόμενη στην εφεδρεία, διερωτήθηκε, ποια είναι η προετοιμασία που έχει γίνει αλλά και για το πως και με ποια κριτήρια θα εφαρμοστεί. Εμείς, ανέφερε, έχουμε πει ότι θα πρέπει να γίνει μείωση δαπανών. Για να μειωθούν, συμπλήρωσε, πρέπει να γίνουν και απολύσεις αλλά το πώς και με ποια κριτήρια θα γίνουν, έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι "ο Έλληνας δεν πιστεύει πια τίποτα" και χαρακτήρισε εξαιρετικά σοβαρό το γεγονός ότι η χώρα μας έχει αυτή τη στιγμή μηδενική αξιοπιστία, υπογραμμίζοντας ότι πρώτον θα πρέπει να λεχθεί η πλήρης αλήθεια στον ελληνικό λαό και τι σημαίνει ο κίνδυνος της χρεοκοπίας. "Αν πραγματικά χρεοκοπήσει η χώρα, τη ζωή που ξέραμε να την ξεχάσουμε" είπε
Δεύτερον, πρόσθεσε, θα πρέπει να βάλουμε ένα στόχο, ότι θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο Ευρώ και στην Ευρωζώνη. Και αν τα θέλουμε αυτά, όπως ανέφερε, θα πρέπει να συμφωνήσουμε στο ότι το μοντέλο που είχαμε δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι χρειάζεται κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, ενώ αν δεν υπάρξει αυτό, τότε αυτή την κυβέρνηση θα φέρει ο λαός με τις εκλογές, ενώ σε μία κυβέρνηση, εθνικής σωτηρίας, θα έβλεπε μέσα και πολιτικούς και τεχνοκράτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.