Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ




«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα στη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής, όχι μόνο γιατί στερείται δημοκρατικής νομιμοποίητης, αλλά διότι βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ...
μετα την ανακοίνωση των νέων μέτρων.
«Ο λαός δεν μπορεί να βρίσκεται δέσμιος μιας κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα και υποθηκεύει το μέλλον και των επόμενων γενιών», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
«Οι νέες απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου ορίου, τα κεφαλικά χαράτσια εντάσσονται σε ένα ενιαίο σχέδιο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των οικονομικών ελίτ και μας οδηγούν μαθηματικά στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία. Σε ποιον άραγε στέλνει πραγματικά «μήνυμα» η κυβέρνηση; Στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους; Σε αυτούς που έχουν δει το μισθό τους να μειώνεται δραματικά; Σε αυτούς που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους; Σε αυτούς που αδυνατούν πλέον να καλύψουν ακόμα και τις διατροφικές τους ανάγκες;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.