Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θα βρει λεφτά, θα τιμωρήσει τους κακούς, θα πολεμήσει τους εχθρους


Με μια 3ωρη συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ ο οποίος παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα εθνικιστικής διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Υποσχέθηκε ότι θα μειώσει σημαντικά τους φόρους, ότι δεν θα απολύσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο προτείνοντας εφεδρεία για πάντα ενώ δεν έδειξε καμία διάθεση να προχωρήσει στις αναγκαίες αποκρατικοποιήσεις. Κατά τη γνώμη του, όλα αυτά δεν θα αυξήσουν το έλλειμμα και η χώρα δεν θα "χάσει" κανένα συμφωνημένο στόχο. Δεσμεύθηκε ότι θα σύρει τους πολιτικούς αντιπάλους του σε Εξεταστικές Επιτροπές και Ειδικά Δικαστήρια ενώ με την κήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουσθεί ολοκληρωτικά με την Τουρκία. 

Παράλληλα, χαρακτήρισε "πολύτιμο" τον Κώστα Καραμανλή, θεώρησε υπερβολική την καταδίκη και την έκπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και χαρακτήρισε "έντιμο άνθρωπο" τον Παπαγεωργόπουλο. Ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας θα επιλέξει τον δρόμο μιας νέας προσφυγής στις κάλπες και δεν θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Συνοψίζοντας, μας υπενθύμισε σήμερα ότι είναι ένας επικίνδυνος εθνικιστής αποφασισμένος να εφαρμόσει με σχεδόν ολοκληρωτικό τρόπο το όραμα του για ένα "καθαρό" Έθνος και μια "καθαρή" συντηρητική παράταξη, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί την επιστροφή στη δραχμή και στη διεθνή απομόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.