Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου [Έλα Αντώνη, πες την αλήθεια ότι δεν τα πιστεύεις...]


Screen_shot_2011-09-14_at_4.23.15_PM
Γράφει το ΒΗΜΑΜε σύνθημα τη διαπραγμάτευση του Μνημονίου στη ΔΕΘ ο Σαμαράς... Έχουμε και λέμε, γιατί πλέον έχει κουράσει :
Το πρόβλημα δεν είναι, αν ο Α.Σαμαράς σπεκουλάρει με την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ούτε αν το κάνει για προεκλογικούς λόγους. Γιατί εκεί κάποιος, μπορεί να του καταλογίσει το ηθικό πολιτικό στοιχείο...
Screen_shot_2011-09-14_at_4.16.27_PM
Το πρόβλημα είναι αν όντως πιστεύει ότι το Ζαππειο ΙΙ, αρκεί για να μας βγάλει από την κρίση καιπροτίθεται όντως να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο...( Να θυμίσουμε ότι ο Βενιζέλος, κόντεψε να τινάξει τη δανειοδότηση της Ελλάδας στον αέρα, προτάσσοντας στην τρόικα την ανάγκη απόκλισης του προϋπολογισμού κατά 2 δις σε συνθήκες ύφεσης)
Screen_shot_2011-07-05_at_12.51.40_PM
Από την WSJ Aυξάνεται η προοπτική, η Ευρώπη και το ΔΝΤ σύντομα να ασχοληθούν με τον κ. Σαμαρά, έναν οικονομολόγο αλύγιστο στις θέσεις του και με αυτοπεποίθηση. Μια σύγκρουση επί των ελληνικών δημοσιονομικών πολιτικων θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν τη διάσωση της χώρας.
Αν αυτός είναι ο σκοπός του Αντώνη ,να γίνει δηλαδή πράγματι επαναδιαπραγμάτευση με όρους Zappeio 2.0, τότε γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος για τη χώρα σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.