Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Ελληνίδα ρεπόρτερ με τη μαντίλα...




Είναι ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν στην Ελλάδα και την παρακολουθούν περίπου 60 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Ειρήνη Ζαρκαδούλα εργαζόταν στο... δελτίο της ΝΕΤ και αργότερα στην Εμπόλεμη Ζώνη με το Σωτήρη Δανέζη. Από τον περασμένο Μάιο βρίσκεται στο ιρανικό κανάλι IRRIN και περιγράφει στο Down Town πως είναι να εργάζεσαι για την ιρανική τηλεόραση.


Καλύπτει το κεφάλι της με μαντίλα καθώς όπως λέει είναι επαγγελματικά προαπαιτούμενο: «Από τη στιγμή που δέχτηκα να συνεργαστώ με το IRRIN ήξερα ότι μπροστά από την κάμερα έπρεπε να φοράω μαντίλα. Εφόσον τα ρεπορτάζ μου μεταδίδονται στο Ιράν, οφείλω να σεβαστώ ότι είμαι εκεί, είμαι γυναίκα και πρέπει να φαίνεται μόνο το πρόσωπο μου» και προσθέτει ότι δεν ένιωσε ποτέ ότι αυτό την υποτιμά είναι καθαρά θέμα επαγγελματισμού και σέβεται το κανάλι που εργάζεται.

Μιλάει επίσης και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ρεπορτάζ: «Οι εικονολήπτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα πλάνα τους... Για παράδειγμα, απαγορεύονται τα πλάνα γυναικών οι οποίες φορούν φούστες, βερμούδες, κάτι που είναι δύσκολο να αποφύγεις το καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.