Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τραγικό, είναι τριών ετών και ζυγίζει 60 κιλά!!!


Είναι μόλις 3 ετών και ζυγίζει 57 ολόκληρα κιλά, 5 φορές πάνω από το φυσιολογικό του βάρος!
Ο Lu Hao από την Κίνα είναι επικίνδυνα παχύσαρκος και οι γονείς του φοβούνται για την υγεία του. Όταν γεννήθηκε, ζύγιζε μόλις 2.6 κιλά, αμέσως μετά όμως και μέσα σε λίγους μήνες όλα είχαν αλλάξει για το μικρό αγόρι, καθώς έφτασε τα 10 κιλά τους τρεις πρώτους μήνες ζωής του.
Perierga.gr - Τριών ετών ζυγίζει 60 κιλά
Για να χορτάσει καταναλώνει καθημερινά τεράστιες ποσότητες φαγητού. Χαρακτηριστικά, όπως δηλώνει ο πατέρας του, τρώει περισσότερο από ότι οι δύο γονείς του μαζί.
Μάλιστα οι ίδιοι λένε ότι αν και προσπαθούν να μην του δίνουν πολύ φαγητό ο μικρός γίνεται επιθετικός και τους πετάει διάφορα πράγματα.

Perierga.gr - Τριών ετών ζυγίζει 60 κιλά
Ο Lu έχει ήδη αποβληθεί από τον παιδικό σταθμό καθώς οι υπεύθυνοι έκτιναν ότι συνιστά απειλή για τα υπόλοιπα παιδιά. Έτσι αναγκάζεται να μένει σπίτι και να παίζει μόνος του.
Perierga.gr - Τριών ετών ζυγίζει 60 κιλά
Αγαπημένος του ήρωας ο Superman. Η οικογένεια του τον προτρέπει να κάνει σπορ με διάφορα παιχνίδια – παγίδες, ωστόσο ο ίδιος αρνείται να κινείται. Οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου λένε πως ο μικρός έχει την επιθυμία και την ανάγκη να καταναλώνει τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού λόγω ορμονικών διαταραχών.
Perierga.gr - Τριών ετών ζυγίζει 60 κιλά
«Ο μικρός δεν είναι μια απλή περίπτωση υπέρβαρου παιδιού. Μιλάμε για σπάνια περίπτωση παχυσαρκίας που οφείλεται σε παθολογικά και ορμονικά αίτια. Πρέπει να χάσει επειγόντως βάρος γιατί κινδυνεύει άμεσα η καρδιά του», λέει ο γιατρός που παρακολουθεί το 3χρονο αγοράκι.
Perierga.gr - Τριών ετών ζυγίζει 60 κιλά
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν 60 εκκατομμύρια παχύσαρκοι στην Κίνα, με τον αριθμό τους να έχει διπλασιαστεί από το 1992 εώς το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.