Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ερχεται το Google Body

Μετά το Google Earth, που επιτρέπει την εξερεύνηση του πλανήτη μας, η Google είναι έτοιμη να προσφέρει κάτι πιο... προσωπικό στους χρήστες της δημιουργώντας εφαρμογή εξερεύνησης του ανθρώπινου σώματος.
Το Google Body Browser, που πρόκειται πολύ σύντομα να φθάσει στους υπολογιστές μας, θα χαρτογραφεί το ανθρώπινο σώμα. Οι χρήστες μέσω της νέας εφαρμογής θα μπορούν να δουν αναλυτικά κάθε εκατοστό του ανθρώπινου σώματος από τα κόκαλα μέχρι και το δέρμα.
Οπως στο δημοφιλές Google Earth οι χρήστες εστιάζουν σε σημεία του πλανήτη, έτσι και στο Google Body θα μπαίνει... στο μικροσκόπιο το ανθρώπινο σώμα. Τα διάφορα στρώματα του δέρματος και των μυών, όπως επίσης και η ανατομία των οργάνων θα παρουσιάζονται τρισδιάστατα μπροστά στα μάτια μας.
Το Google Body αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες -δάσκαλοι και καθηγητές θα έχουν στη διάθεσή τους έναν νέο και ενδιαφέροντα τρόπο για να μιλήσουν για το ανθρώπινο σώμα. Και φυσικά η εφαρμογή κρίνεται ιδανική για φοιτητές ιατρικής και φυσιοθεραπείας, γιατρούς και όσους άλλους ενδιαφέρονται για κατανόηση της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.