Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τα δυνατά μυαλά παραμένουν Ελλάδα


mialo
Ποιος είπε ότι τα δυνατά ελληνικά μυαλά μεταναστεύουν; Mύθος!
1) Αντώνης Σαμαράς / Πρόκειται για το μοναδικό οικονομολόγο στον κόσμο που τεκμηρίωσε το μηδενισμό του ελληνικού ελλείμματος σε χρόνο dt. Παραμένει Ελλάδα!
2) Μίκης Θεοδωράκης / Βρήκε τους τσιντσανθρώπους που θα μας ξεπληρώσουν το χρέος, έχει πρόταση στο τραπέζι για δανεισμό με 1% επιτόκιο, έχει έτοιμους τουρίστες που θα κατακλύσουν την Ελλάδα μόλις ανοίξει πυρ, συμφώνησε προσωπικά με τον Πούτιν να ενεργοποιήσει τον αγωγό και να μας δώσει η μαμά Ρωσία οικονομική βοήθεια. Παραμένει Ελλάδα!
3) Κώστας Καραμανλής / Κατάφερε σε 5 χρόνια να αυξήσει τις δαπάνες του δημοσίου κατά 30 δις (!), κάνοντας μακροπρόθεσμες γιγάντιες επενδύσεις, όπως αυτή της αναπαραγωγής των χταποδιών. Παραμένει Ελλάδα!
4) Γιώργος Αλογοσκούφης / Αφού θωράκισε την ελληνική οικονομία με την απογραφή, εκτόξευσε χρέος και έλλειμμα, κατέληξε με παρέμβαση για διάσωση της ευρωζώνης. Μέλλων υποψήφιος για το νόμπελ χρεοκοπίας. Παραμένει Ελλάδα!
Είναι οι Έλληνες που δε μαγεύτηκαν από τις σειρήνες τις μετανάστευσης και παρέμειναν να βοηθήσουν τα μέγιστα την πατρίδα. Εύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.