Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΝΕΡΙΤ: Βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο τελευταίος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ

ΝΕΡΙΤ: Βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο τελευταίος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚΈντονες οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αφού βάσει του ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο τελευταίος ψηφοφόρος του κινήματος

Χαρά μεγαλύτερη και από την ανακάλυψη του εσωτερικού του τάφου της Αμφίπολης είχαν σήμερα, τα λιγοστά εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς και έτσι από σήμερα το πρωί, έχει εντοπιστεί ο τελευταίος ψηφοφόρος του κινήματος, που τελευταίες πληροφορίες τονήθελαν να είχε μετοικήσει στο φεγγάρι.
Η εξωτερική του εμφάνιση, όπως βλέπετε και από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, αποδεικνύει πως είχε μετατραπεί σε σοσιαλιστικό ζόμπι που τριγυρνούσε από τάφο σε τάφο πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για να τους μεταφέρει τις εξελίξεις από το κίνημα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ήδη έχει προχωρήσει σε κατάθεση τροπολογίας στο επί συζήτηση νομοσχέδιο βάσει της οποίας επιτρέπεται για τις επόμενες εκλογές να ψηφίζουν και τα ζόμπι. Καμία ψήφος χαμένη!
-
(Το άρθρο είναι σατιρικό. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα επέτρεπε ποτέ σε αληθινά ζόμπι να επηρεάσουν τις εκλογές. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να τα τρομοκρατήσει με τίποτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.